Јеремић: Нисам Вучићев кандидат, Вучићев кандидат на председничким изборима биће – Вучић

Jeremić: Nisam Vučićev kandidat, Vučićev kandidat na predsedničkim izborima biće – Vučić

16 oktobra 2016

jeremic-34tt

Bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da je besmislica da će on biti kandidat Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

“Besmislica je da ću biti Vučićev kandidat na predsedničkim izborima. Ma šta ko o tome trenutno mislio i govorio, Vučićev kandidat će biti Aleksandar Vučić”, rekao je Jeremić za “Blic” od nedelje.

Na pitanje hoće li se kandidovati za predsednika Srbije, on je kazao da mu posle kandidature za UN i zahtevnog perioda potrebno neko vreme za introspekciju i odmor, ali i da je važne odluke uvek nastojao da ne donosi bez korenitog promišljanja i savetovanja sa ljudima koje poštuje uključujući svoju porodicu.

Govoreći o trci za prvog čoveka UN, Jeremić je kazao da misli da je ostvaren dobar rezultat s obzirom da je bio drugorangirani u ukupnom plasmanu i da veruje da će taj uspeh olakšati put budućim međunarodnim inicijativama Srbije.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Kosovac says:

    Mogao je Jeremić kao Lazanski da priđe Vučiću, da postane njegov kandidat. Tu glupost vidi i Vučić, vidi i Jeremić, zato od neprincipijelne koalicije nema ništa……… Jeremić je onomad pustio himnu „Marš na Drinu“ u sred UN, sećate se reakcije srpskih dušmana, a setite se da niko nije ni smeo ni mogao da ga optuži zato. Samo su jeli ono što ne smem zbog kolege „filip“ da kažem. Po delima i izjavama, Jeremić se još nije „uprljao“ kao što su se uprljali Dveri podrškom Đinđiću, DSS podrškom Vučiću………. Da nije Šešelja, vrlo lako bi Jeremić dobio glas jednog srpskog nacionaliste.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *