ЈЕРМЕНСКА ВОЈСКА СЕ ПОВЛАЧИ ИЗ ПРЕСТОНИЦЕ КАРАБАХА!?

JERMENSKA VOJSKA SE POVLAČI IZ PRESTONICE KARABAHA!?

9 oktobra 2020

Jermenska vojska se evakuiše iz Stepanakerta, saopštilo je Ministarstvo odbrane Azerbejdžana.

Do samog jutra vođene su žestoke borbe duž linije fronta – azerbejdžanska vojska je napadala važne pravce i ograničila slobodu kretanja protivnika.

„Pripadnici Oružanih snaga Jermenije, uz velike gubitke u napadu azerbejdžanske vojske na Hankendi (Stepanakert) – evakuišu se. Veliki broj vojnika je bio ubijen i ranjen u artiljerijskom napadu na jednu od jedinica u Hankendi“, tvrde u Bakuu.

KOMENTARI5 komentara

 1. Miraš says:

  Pored nočašnjeg ponovnog napada na Stepanakert ovakva propaganda dodatno ide u korist azerbejdžanske strane pred današnje pregovore u Moskvi o primirju. Azerbejdžanski ministar inostranih poslova biće danas jači od jermenskog kolege ako Karabah neposredno pre toga što više strada. Obično to tako bude da neposredno pred razgovor o primirju udara se još više i bolje. Naime juče je Putin pozvao obadve strane na dogovor o prekidu vatre, razmeni zarobljenika i da se omogući sklanjanja leševa na Karabahu.

 2. padre says:

  E pa sad, ako Azerbejdžan to kaže, nema tu "!?", nego je to tako!

 3. Slavujka says:

  Nema nešto Rusa, kao i na Kosovu? Da se nisu predomislili?

  • Avangard-Kinzal says:

   Slavojka tj.komentatorka na P.,rekosmo, tu si samo da troluješ antirusku propagandu a to onda znači da te Srbi mrze. Isto tako samo vatikaner ili turijaner vjeruje muslimanima i njihovim lažima. A KiM se odlično prazni od šiptara baš kao i KROmanjonija, svi udarili maglu od demonkratije i BDP-a koji tobože raste a socijale iz Srbije više nema pa ostaje samo emigriranje, Rusi nisu ni potrebni😂

 4. Zorana says:

  Jermeni mogu zaboraviti na rusku pomoc. Jeste li procitali na Russia Beyond sta putin kaze o njemu bliskim idelogijama. Kaze da su mu bliski: Bajden, levica, socijaldemokratija, komunizam i crnci. Eno pa citajte ako mi neko ne veruje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *