„Jevreji su izmislili Holivud da bi zavladali svetom“

„Jevreji su izmislili Holivud da bi zavladali svetom“

24 februara 2014

Comic-420x236Jevreji koriste veštine i superheroje da ovladaju svetskom kulturom putem masovnih medija, kaže se u tv izveštaju, i lamentuje da „mi ne znamo kako to da uradimo“.

Američki Jevreji su izmislili filmove, od „Supermena“ do „Šindlerove lista“, s ciljem da ovladaju svetom – prema onome što je emitovano u emisiji Hezbolahove Al Manar TV. Hezbolah bi želeo da uradi istu stvar, ali ne zna kako, vajka se u izveštaju.

Prema njemu, Jevreji su se „osećali odbačenim od pravog američkog društva“, pa su „pokušali da mu stavove promene izmišljanjem bioskopskih likova koji bi poslužili kao uzor“.

Dok su neki od likova otvoreno Jevreji, ostali su skriveni kao superheroji i drugi klasični holivudski protagonisti, kamuflirajući pokušaj Jevreja da ovladaju američkom i globalnom kulturom.

„Tako je sve počelo„, rekla je narator emisije. „Svi su hteli da budu nalik Supermenu, heroju iz svemira koji nije mogao da se uklopi u društvo kao Supermen, pa je izmislio lik prikladniji američkom društvu – tunjavog naočarca Klarka Kenta.“

U emisiji je citiran „ekspert“ opisan kao „univerzitetski profesor“ i „međunarodni fotograf“, Faruk Madžidi, koji je rekao: “ Ako nekoga taknete u srce, rezultat je kratkotrajan, ako nekome utičete na mozak, rezultat je dugotrajan.“

Madžidi je mislio na ono što je u emisiji opisano kao pokušaj Jevreja da koriste likove heroja za generisanje uticaja.

„Pokušavaju da vas uvere da je ono što mislite vaše mišljenje, da ste ga vi stvorili„, rekao je Madžidi.

Narator je onda objasnila da je Supermena izmislio Džoe Šuster, Jevrejin, da se „pozabavi“ sa svakim ko osporava jevrejski pogled na svet.

„Holivud je jevrejski izum. Promenio je pogled Amerikanaca na Ameriku, kreirao snove, radije nego stvarnost. Uspeli su da Amerikanci žive snove odvojene od realnosti„, rekao je narator.

„Nesumnjivo, cilj je bio da se ovlada najvećom svetskom supersilom, da se kontrolišu svi aspekti njenog svakodnevnog života i da se Amerika upregne u službu jevrejskih ciljeva širom sveta.“

“ Ono što je najopasnije jeste verovati njihovoj kulturi“, dodao je Madžidi.

On je upozorio da najopasniji aspekt jevrejskog uticaja na globalnu kulturu preko Holivuda nisu filmovi sa jevrejskim likovima i temama, već filmovi koji subverzivno promovišu jevrejsku kulturu.

„Ono što nas pogađa, što nas upropašćuje, što upropaštava našu kulturu, jeste penetracija njihove kulture putem masovnih medija, preko njihovih filmova, preko ove televizije„, rekao je Madžidi.

Pozivajući gledaoce “ da se bore protiv onoga što oni žele da urade“, Madžidi je dodao: „Ovo je njihova zemlja, ovo je njihova kultura, i oni žele da osvoje ceo svet, kao što i mi želimo. Ali oni znaju kako se to radi, mi ne znamo.“

On je dodao da su Jevreji, za razliku od Hezbolaha, imali tehnologiju, opremu, veštinu, specijaliste i filmske profesionalce da ostvare svoj plan globalne dominacije.

Emisija se posebno osvrnula na „Šindlerovu listu“, kao i na nemačko-jevrejskog pionira filma Karla Lemlea, koji je bio pokrovitelj odlasku hiljada Jevreja iz nacističke Nemačke u SAD, spasavajući ih, kako je narator to nazvala, „takozvanog Holokausta“.

Narator je primetila da je Lemle, koji je rekao da je emigrirao iz Nemačke „zbog svog Jevrejstva“, osnovao Univerzal studio.

„Lemle je „radio na tome da Holivud bude samo u jevrejskim rukama„, nastavila je narator, dodajući da „taj uticaj traje do danas“.

Dok je govorila, slike religioznih Jevreja, sinagoga i svitaka Tore su prikazivane u pozadini.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *