ЈЕЗИВА ПРЕТЊА РУСИЈИ: Удавићете се у сопственој крви

JEZIVA PRETNJA RUSIJI: Udavićete se u sopstvenoj krvi

17 avgusta 2018

Ako Rusija pokuša da krene u ofanzivu na Ukrajinu, udaviće se u sopstvenoj krvi, izjavio je ukrajinski zamenik ministra za pitanja privremeno okupiranih teritorija Jurij Grimčak.

U intervjuu za izdanje „Apostrof“, ukrajinski činovnik je rekao da je pre dve godine izjavio da će, u slučaju ruske ofanzive, ogromne gubitke pretrpeti obe strane, ali da se danas situacija kardinalno promenila.

Prema Grimčakovim rečima, od 2014. godine Ukrajina je u velikoj meri reformisala svoju armiju, ali i naoružanje.

„Tada su imali šansu za manje ili više pobednički rat, ali to više nije tako, jer se armija nije razbežala već se armija uzdigla i počela da pruža otpor. Za njih je to bilo neočekivano i nisu želeli da rizikuju i da idu dalje. Sada, ako i bude nekog rata, imam utisak da to neće biti kod nas“, izjavio je ukrajinski činovnik.

KOMENTARI9 komentara

 1. slobo says:

  Ha Ha Ha jesu se umislile budale .Sada je Ukrajina jaca od Rusije .Ma nemojte vise da prenosite izjave ukrajinskih budala zivota vam .Toliko su jadni I bijedni .

 2. vanja says:

  Ti tzv ukrajinci pate od iste bolesne psihe kao Krvati. Vele da ce se njihova buduca imperija siriti preko dobrog dela Rusije i da su sposobni da poraze Rusiju, koja je kadra sa svojim elektronskim uredjajima da stavi van upotrebe svu njihovu zastarelu vojnu masineriju. Sta treba tek misliti o toj izjavi da je ukrajinska vojska "pocela da pruza otpor". Kome to ? Valjda misli na saku i jadu donbaskih pobunjenika koji su lavljeg srca poceli da se bore sa jednim tenkom koji su demontirali sa spomenika iz drugog rata! Njihova kvazi-drzava i njihove banderisticke oruzane bande bi se raspali tog dana kada bi ruska vojska presla granicu.

  • Dušan says:

   Amin

 3. Barakuda says:

  Ovaj je neki poseban idiot, čitav NATO strepi od konfrotacije sa Rusijom, a ovaj priča o ukrajinskoj vojsci ! Ne znam samo zašto su onda DVA puta potpisivali primirje, čekali da se oporave, sigurno i sada razmišljaju da napadnu i Rusiju....Ko zna, vjerovatno ih ameri guraju da vide u kakvoj mljevenoj mašini će ih samljeti Rusi, puštaju ih kao kerove na nekakvu probu ratovanja ! Nije dovoljna nova američka uniforma i njihovo naoružanje, ali u slučaju da krenu, uvjerit će se !

  • rajko says:

   Droga je čudo. Od nje potpuno izgubiš orijentaciju. Uostalom, videli smo i čuli kako naš predsednik našmrkan kaže da je rano ostao bez oca, a mi znamo da su mu ostala čak dva živa i zdrava. Mnoge zanimljive stvari se danas proizvode na tom šmrk-njuš tržištu.

 4. Kulak says:

  Oni će opet biti Rusi i Poljaci kao što su historijski i bili,a ta izmišljena ukrajinska nacija će vremenom isčeznuti.Boljševici su sklepali tzv. ukrajinsku naciju od Rusa i Poljaka i dali im historijske ruske (Odesa,Kijev,Harkov) i historijske poljske teritorije (Lvov,Rovno,Luck).Izmišljene nacije uglavnom se bave lažima i mitomanijom jer nemaju ništa drugo.

 5. Miraš says:

  Ovakve izjave uveravaju da u Ukrajini na sledećim izborima neće pobediti umerene snage, nego one koje će voditi zemlju u nestabilne i destruktivne ekstremnosti - u neonacizam i fašizam.

 6. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Grimčaku nobelovu nagradu za glupost ili mu dajte da bude novi američki predsednik :-)))

 7. mister x says:

  ima li smisla objavljivati ovakve gluposti,na ozbiljnom sajtu poput intermagazina!ovo me podseca na vjezbe iz psihijatrije,koje sam pohadjao davne 1996 god.!P.S-ovaj ukrajinski magarac je stvarno zreo za stacionarni tretman!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *