ЈЕЗИВИ ПЛАНОВИ „НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА“: Спајање Европе и…

JEZIVI PLANOVI „NOVOG SVETSKOG PORETKA“: Spajanje Evrope i…

16 decembra 2018

Budući predsednik EU Frans Timermans kaže da će nas spajanje Evrope i Afrike približiti “Novom svetskom poretku” a plan je više nego jeziv.

Bivši holandski ministar odbrane, koji je prethodno tvrdio da Evropa “ne može da ostane mesto mira i slobode” osim ako otvorene granice ne budu implementirane svuda, izjavio je da planira da ukine suverentitet i da slomi konzervativne vlade kada postane predsednik.

Svoj govor koristio je na PES kongresu i jasno je stavio do znanja da, pod njegovim vođstvom, Evropska komisija nema tolerancije ka nacijama koje odbijaju bilo koji deo globalne, “progresivne” agende, uključujući i migracije trećeg sveta.Demokratija koja se okreće oko “poštovanja manjina” dozvoljava neograničen pristup nevladinim organizacijama koje finansira inostranstvo s nasilnim planom populacije, rekao je Timermans pre prego što se zavetovao da će srušiti popularnu vladu Poljske i Mađarske.

On je rekao: “Svojim prijateljima u Poljskoj želim da kažem da se zaklinjem da nikada neću napustiti poljski narod u njihovoj borbi za demokratiju, slobodu i vladavinu prava.

Znate zašto sam uveren da ćemo pobediti? Zbog poljskog naroda. Zbog Poljaka koji žele da budu Evropljani. Mladi Poljaci će ulicama nositi prelepe plave zastave sa žutim zvezdama jer ta zastava predstavlja vrednosti u koje veruju. Jer je ta zastava ono što su oni sami.”

“I u Mađarskoj ćemo preovladati”, rekao je, tvrdeći da dok su “vremena teška” u zemlji pod Vitkorom Orbanom, čija vlada je osvojila izbore u aprilu, “velika većina Mađara kažu da pripadaju Evropi, toj zajednici vrednosti”.

Odgovarajući na Timermanov napad na poljsku vladu, vodeći u Komitetu veća ministara Jacek Sasin, rekao je:

“Umesto da se fokusiraju na ključne probleme Evrope- socijalna startifikacija, slabi ekonomski rast, ilegalna imigracija- evopske birokrate skreću pogled i ne znaju kako da reše probleme, pa umesto toga osmišljavaju takozvane probleme kao što je vladavina prava u Poljskoj.

Evorpska veza sa Afrikom glavni je prioritet Timermana koji je rekao delegatima da “ne stvaraju iluziju… jer je to pitanje sudbine” da poreski obveznici EU eliminišu nasilje i siromaštvo kontinenta i da su milioni ljudi iz Nigerije dobrodošli.

“Čija je sudbina da se bavi ovim: Evropska sudbina Afrikanaca, Afrička sudbina Evropljana. Svi smo u ovome zajedno. Naše sudbine su povezane”, rekao je zavetujući se da se osigurati razvoj kontinenta trećeg sveta jer njegova populacija koja će biti uvećana do 2,2 milijarde do 2050. I to je zajednička odgovornost.”

Izjavljujući da socijaliti kažu “ima samo jedna rasa, ljudska rasa” Timermans se odlučio na sukob s “nacionalistima” koje je proglasio neprijateljima i mrziteljima drugih zemalja.

“Zbog mržnje koja ih vodi. A oni će tražiti neprijatelje i unutar i van granica. Nije slučajno šo je antisemitizam porastao u Evropi”, rekao je.

Timerman je napao Orbana i zahtevao je da Orban prestane sa kritikom Džordža Sorosa.

Dok Jevreji zapadne Evrope vide porast antisemitizma, sa 9 od 10 Jevreja u Francuskoj koji su se suočili s neprijatnostima na ulicama, procenat Jevreja u Mađarskoj koji se žalio na antisemitizam opao je u proteklih šest godina.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. skeptik says:

  Orvel na delu...ako se ne opametimo, nacije ce nestati i tako ce poceti jednoumlje, koje je u EU vec prisutno, a onda vise nema spasa.Sada mozes pobeci u neku drugu zemlju, a tada nema gde, jer ce sve biti jedno.

 2. Deda Micko says:

  Novi Svetski Uprdak.

 3. Velika Metla says:

  Ova današnja nazovi demokratija je kratko rečeno NASILJE nad zdravim umom! I kao takva ima da nestane! U celoj ljudskoj istoriji nikada nasilje nije moglo odneti pobedu nad zdravim umom! Znaju "gazde" koje gazduju da liberalizam nikada neće pobediti nacije,ali ih nije briga,jer im je cilj da konfrontira liberalizam i nacije i izazove rat između njih! Na isti su način stvorili komunizam i fašizam i konfrontirali ga do sukoba! Oni bez sukoba ne mogu da opstanu!

 4. Miraš says:

  Nakon Francuske gradjanske revolucije i niza drugih revolucija narod je dobio vrhovnu vlast. Vlast potiče od naroda i narod je taj koji na izborima bira ko će umesto njega vršiti vlast. Vlast proizilazi od naroda i pripada narodu, bar tako su nas dosad učili. Šta će Timermans i ekipa ostvariti nakon doseljavanja raznog i mnogobrojnog stanovništva u Evropu i nakon toga što porazi preostale popularne nacionalne vlade u Evropi? Evropske države već su značajno predale deo svog suvereniteta nadnacionalnoj tvorevini Evropskoj uniji. A nakon toga ovim doseljavanjim velikog broja raznog stanovništva idu na uništavanje izvornih naroda koji su dosad birali svoje vlasti a time i na potpuno ukidanje dosadašnjih državnih suvereniteta. Suverenitet će potpuno nestati. U čijim rukama će onda biti VLAST? U rukama veoma malog broja ljudi, što je diktatura dosad neviđena. ... Preporučujem tekst: "Gde su nestale suverene države" 21. SEPTEMBRA 2016. / MILJANA PAVKOV

 5. Zoran says:

  SAta ova budala natrpa na tako malo prostora, neverovatno, i WinRAR bi mu pozavideo.

 6. BorisLav says:

  Pravac Sibir. Tamo jos nema niko osim bele rase.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *