ЈЕЗИВИ СНИМЦИ ИЗ ПАРИЗА: Ово је рат – они носе аутоматске пушке! (ВИДЕО)

JEZIVI SNIMCI IZ PARIZA: Ovo je rat – oni nose automatske puške! (VIDEO)

1 jula 2023

Francuska, jedna od najsnažnijih članica Evropske Unije, ma koliko decenija već maskirala svoje neokolinijalne pristupe „modernim demokratskim ekonomskim sistemima“, ipak kao rezultat nema ništa drugo nego nezadovoljne generacije koje ispoljavaju ropski duh besa i revolta.

Tek što su utihnuli protesti i razaranje gradova zbog penzionih reformi, što takođe svedoči o nezadovoljstvu ekonomskim EU strukturama u Francuskoj, sada već danima Pariz i drugi gradovi bukvalno gore zbog “kriminalne policije”, dok je rezultat svega još jedna žrtva – odnosno, poginuo je jedan mladić u toku okršaja sa policijom.Brutalnost policije je tek posebna priča, a po nekim izveštajima, dolazi i do sve većih sukoba među narodom, jer se pojavljuju grupacije koje zajedno sa policijom štite zgrade i objekte od razbijanja. Na jednom od snimaka, jedan od protestanata nosi automatsku pušku.

Pogledajte ove snimke:

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. Petrovgrad says:

  Ja poverovao da su snimci iz Bahmuta ili Kijeva, kad ono crc Milojkae, neje Bahmut, neje Kijev, toj je grad večite svetlosti.

 2. Gagi says:

  Evropa polako i sigurno dobija svoje siptare. Slede straze u predgradjima gde ne zive Francuzi i gde je narod jednonacionalan. Valjda ce se potom otcepljivati od maticne drzave i praviti "svoje" drzave.

 3. padre says:

  Jadni policajci, oni imaju samo oklopna vozila, a ovi su naoružani!

 4. Veliki Satar says:

  svidja mi se ta 1.slika gore. Parazitima je mesto u vatri.

  • Rodanija says:

   Francuzima uvesti sankcije, pa bombardovati, a migrantima dozvoliti da osnuju svoju republjik u Latinskom kvartu i rezidenciju na Ajfel tornju.odmah učlaniti u un. Tek da se ispoštuju " evropske vrednosti".

   • Veliki Satar says:

    Tako je,i naoruzati nigere.

 5. Zeka says:

  "...nezadovoljne generacije koje ispoljavaju ropski duh besa i revolta." Naprotiv, oni ispoljavaju slobodarski duh revolta. Ne pristaju da u sopstvenoj zemlji budu obični robovi. Krivica nije kod onih gradjana Francuske čiji preci nisu Francuzi. Eksploataciju trpe i oni i rodjeni Francuzi, svi zajedno. Eksploatator je manjina koja ima kapital, vojsku i policiju. Takav sistem je pobesneo i izgubio kompas u odnosu na ogromnu masu potlačenih čiji im život i sudbina ne vrede ni malo. Vreme je za revoluciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *