ЈЕЗИВИ ЗЛОЧИНИ НА КОСМЕТУ: Српкињу силовало 300 НАТО војника, 20.000 православних жена злостављано

JEZIVI ZLOČINI NA KOSMETU: Srpkinju silovalo 300 NATO vojnika, 20.000 pravoslavnih žena zlostavljano

24 aprila 2017

Otmica žena koje su prodate u roblje ili se koriste u seks-industriji samo je jedna u nizu tragedija koja je zadesila srpski narod na Kosmetu.

Prema podacima humanitarnih organizacija, procenjuje se da je tokom ratnih sukoba na Kosovu i Metohiji silovano oko 20.000 žena. Iako mnogi kažu rat dođe, završi se i otpočne mir, žrtve se prebroje, pokopaju i ožale, a živi nastave svojim putem, za mnoge preživele silovane žene ratne traume nikad nisu prestale. Ela Milutinović je jedna od njih.

Prvi javni dokaz otmica žena za korišćenje u eks-industriji pronađen je u martu 2001. godine u slučaju nesrećne Ele Milutinović, 20-godišnje učenice beogradske medicinske škole, koja je oteta u junu 2000. godine. Pretvorena je u seksualnu robinju, koju je te godine silovalo više od 300 NATO vojnika! U martu 2001. godine Ela je uspela da pobegne i obratila se organima pravde. Sudski proces je održan u Prištini, a nju je 24 sata dnevno čuvao ceo vod policije i vojske. Slučaj se okončao kažnjavanjem četvorice manjih prestupnika.

Niko od vođa albanske mafije i natovaca nije odgovarao. Ela je nakon toga dobila novi identitet , i najverovatnije se odlselila u neku zapadnu zemlju. Ove podatke iznela je u svojoj najnovijoj knjizi „Razbojnička država: Kosovo u svetskoj politici“, Jelena Georgijevna Ponomarjova.

Ratni pukovnik Slavko Nikić , bivši srpski obaveštajac i aktivni učesnik rata na Kosmetu, potrvrdio je priču o otetim, silovanim, a vrlo često i prodatim ženama u belo roblje.

– U Prištini i danas postoji objekt koji je Kfor štitio, a u kojem se organizovano dešavalo silovanje, odnosno prinudna prostituciuja pravoslavnih devojaka, Srpkinja, Crnogorki i Ruskinja, od Šiptara.

Slučajeva poput Ele je mnogo, ali imena tih žena, zbog njih samih, ne bih spominjao. Navešću samo primer žene mog druga s kojim sam rastao i školovao se. Njemu su supruga i maloletni sin oteti i nikad se nije saznalo su završili. Nikada nije saznao u kom logoru je završio njegov sin niti šta se dogodilo s njim ii bolje reći njegovim organima. A za ženu je jasno gde je odvedena – priča Slavko Nikić.

Prema njegovim saznanjima, devojke koje su jedno vreme radile po javnim kućama, a koje su posećivali pripadnici međunarodnih snaga, nakon što bi bile silovane, prodavane su Dautu Haradinaju i mnogim drugim Albancima na „nižem nivou“.

– Za mnogo manje para, na nižem nivou organizovali su prostituciju da bi na kraju te devojke završile u Albaniji, gde se radila trgovina oragnima. Na žalost tih devojaka i žena , nije se sve završavalo na silovanjima jer su one posle te tragedije prodate u belo roblje – tvrdi Nikić.

(Srpski Telegraf)

KOMENTARI5 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Dok nam decu i sestre siluju i tranširaju u organe, mi gledamo Marićeve rijalitije i Ološevo prenemaganje. A hrvatsko-komunistička koalicija vlada Srbijom.

 2. dusko says:

  I STA PREDUZIMA NASA VLAST NA OVU STRAVICNU INFORMACIJU !!! ZNALI SU ONI SVE ALI JADNICI MORAJU DA CUTE JER KAKO BI BILO AKO BI REKLI ONDA NE SMEJU DA UZIMAJU PARE, A TO JE MNOGO BOLNO !!! HOCE LI TUZITI NATO, NE !!! NESMEJU ONI NISTA !!!

  • hristina says:

   Sta preduzima nasa vlast? "Vecernje novosti" danas:"Obuka u Bujanovcu. Zajednicka vezba srpskih i americkih vojnika." To radi ova izdajnicka vlast! Pljuje na svaku srpsku zrtvu, pljuje na dostojanstvo ovog naroda, pljuje na Srbiju, pljuje i mene i tebe i sve sto je srpsko!!! Smrt fasizmu - sloboda narodu!

 3. Za Srbiju says:

  Obavezno pogledajte na jutjubu: ĆIRILICA: PUKOVNIK GORAN JEVTOVIĆ, KAKO VRATITI KOSOVO I METOHIJU

 4. SrbIN says:

  Svaka čast brate na ovoj informaciji! Čovek je genijalac! Pre svega iskreni srpski patriota i izuzetno častan, pošten i pametan čovek. Dok nam je takvih pukovnika, ima nade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *