ЈОШ 44 ОСОБЕ ЗАРАЖЕНЕ KОРОНОМ У СРБИЈИ! Укупно 785 особа оболело од вируса ЦОВИД 19! ТРОЈЕ УМРЛО

JOŠ 44 OSOBE ZARAŽENE KORONOM U SRBIJI! Ukupno 785 osoba obolelo od virusa COVID 19! TROJE UMRLO

30 marta 2020

Objavljeni najnoviji podaci o broju zaraženih i obolelih od virusa COViD-19 u Srbiji.

U Republici Srbiji je do 15 časova 30. marta 2020. godine registrovan ukupno 785 potvrđen slučaj COVID 19.

Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 622 osobe od kojih su 44 pozitivne i 578 negativnih na novi korona virus.

Do 15 časova, 28. marta 2020.godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirane su ukupno 3084 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

KOMENTARI2 komentara

  1. Slobodanka says:

    Ranije su za virus kovid-19 iznosili sumnje da je veštački stvoren u SAD i sa kojim crnim ciljem. Jedan od tih naslova: "Amerikanci su na COVID 19 počeli da rade još 2006, a bio-oružje od njega napravili 2015." U GLAVNIM ULOGAMA BILI UNIVERZITET S. KAROLINE, HARVARD I LABORATORIJA U ARKANZASU. * COVID 19 je bio projekat bio-oružja američke vojske za proizvodnju pneumonije koja izaziva bolest protiv koje bi bilo gotovo nemoguće vakcinisati pacijente starije od 40 godina. Ubrzo su u medijima isplovili razni stručnjaci koji tvrde da je reč o prirodnoj mutaciji virusa. Prirodno je prirodno te time automatski storniraju optužbe na račun SAD. Zatim Amerikanci optužuju Kinu da je kasno prijavila epidemiju, pišu i tužbu protiv Kine da je skrivala početak epidemije. Na kraju može da bude utvrđen tačan trag kako je virus stigao iz SAD u Kinu. Šta ćemo onda? Da li će tada proraditi savest komentatora koji tvrde kako je sve ovo mućka diktatora alekbabe, a opasnost uopšte ne postoji? NE, NJIHOVA SAVEST NEĆE PRORADITI JER JE I NEMAJU. Samo će promeniti "Ime" pod kojim pišu.

  2. Miraš says:

    Danas objavljeno: U Vojvodini od 147 obolelih svaki peti je zdravstveni radnik. Nemam slične podatke za celu Srbiju. Kad zdravstveni radnici nisu otporni na ovaj kobojagi "bezazleni" virus, to je dovoljan alarm da budemo ozbiljniji i odgovorniji. ... Značaj ovlaživanja vazduha. "Primarno mesto ulaska svih respiratornih virusa je sluznica nosa, usta i oka. U normalnom stanju ona je zaštićena debelim sluzavim slojem koji predstavlja prirodnu odbranu protiv virusa i bakterija. Ali, kad duže vreme udišemo suvi vazduh ta barijera gubi funkciju i virusi imaju širom otvorena vrata. Zatim stvari koje kupujemo u prodavnicama neko vreme "držati u karantinu" tojest ne dirati ih dok ne prođe onih nekoliko dana koliko virus preživljava na većini površina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *