ЈОШ ДВЕ ЗЕМЉЕ ПОВЛАЧЕ ПРИЗНАЊЕ КОСОВА!?

JOŠ DVE ZEMLJE POVLAČE PRIZNANJE KOSOVA!?

26 septembra 2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić preneo je novinarima da su odmah posle njegovog govora pred Generalnom skupštinom UN dvojica ministara afričkih zemalja prišla Ivici Dačiću i najavili preispitivanje svoje odluke o statusu Kosova.„Važno je da je samo sekund posle mog govora dvoje ministara veoma važnih afričkih zemalja prišlo Dačiću da čestitaju na našem stavu i kažu da će gledati da vode upravo takvu (suverenu i nezavisnu) politiku, kao i da žele sa nama da razgovaraju i oko Kosova, jer im odluke u prošlosti nisu bile, da ne kažem, u skladu sa međunarodnim pravom, već nisu bile na našoj strani“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je takođe primetio da je tokom njegovog obraćanja u UN u sali bilo tri puta više ljudi nego prethodni put.

KOMENTARI2 komentara

  1. Miraš says:

    Kilavo radite. Samo dve ste sposobni da privučete od 19 afričkih zemalja? Afričke zemlje koje su priznale nezavisnost Kosova su: Senegal, Esvatini, Burkina Faso, Sijera Leone, Gambija, Malavi, Mauritanija, Džibuti, Somalija, Gvineja, Niger, Benin, Gabon, Obala Slonovače, Gana, Čad, Tanzanija, Egipat, Libija, možda ima još neka. ... Vučićevi prijatelji iz UAE kupiše najveće firme po Srbiji, a UAE su odavno priznali nezavisnost Kosova.

  2. Republika Srpska says:

    Super !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *