ЈОШ ЈЕДАН ПОЗНАТИ РЕПЕР ПОЗВАО СВЕ ДА ГЛАСАЈУ ЗА ТРАМПА

JOŠ JEDAN POZNATI REPER POZVAO SVE DA GLASAJU ZA TRAMPA

20 oktobra 2020

Američka rep zvezda Kertis Džejms Džekson Treći, poznatiji pod umetničkim imenom Fifti sent (50 Cent), kritikovao je poreski plan demokratskog predsedničkog kandidata u SAD Džoa Bajdena i pozvao svojih 26,2 miliona pratilaca na Instagramu da na izborima glasaju za aktuelnog američkog predsednika Donalda Trampa.Poznati reper „preti“ da će glasati za republikanskog predsednika, uprkos činjenici da „Tramp ne voli crnce“, isključivo kako bi izbegao potencijalno povećanja poreske stope za 62 odsto, a koja će prema Bajdenovom planu pogađati samo one koji najviše zarađuju.

„J**ote! (Glasajte za Trampa) Odlazim, j**eni Njujork“, napisao je Fifti sent na svom Instagram nalogu uz sliku ekrana sa predloženim povećanjem poreske stope prema planu Bajdena.

„Niksi (Košarkaški klub iz Njujorka) ionako nikad ne pobeđuju. Briga me što Tramp ne voli crnce. 62 odsto – jesi li sišao sa uma“, poručio je izrevoltirani reper Bajdenu.

Poreski plan bivšeg potpredsednika SAD predviđa povećanje poreza za korporacije i pojedince koji zarađuju više od 400.000 dolara godišnje.

Objava repera naišla je na različite reakcije. Pojedini su mu poželeli dobrodošlicu „u Trampovom vozu“, dok su ga drugi optužili da je stavio „luksuz ispred života Crnaca“.

Nekoliko minuta kasnije, Fifti sent je objavio da se „setio da je bankrotirao“, jer se povećanje poreza odnosi samo na bogate.

„Upravo sam se setio da sam bankrotirao, pa tražim zajam. Može li neko da pomogne bratu“, napisao je 45.-godišnji umetnik, dobitnik 86 različitih muzičkih nagrada.

Ostalo je nejasno da li će reper zaista glasati za Trampa, jer nije poznato da ga podržava.

„Pomolimo se, Gospode, molim te, ne dozvoli da Tramp uđe u kancelariju. Sve će izmaći kontroli“, napisao je Fifti sent uoči prethodnih američkih izbora.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Ovaj je na drogama.

  2. persida says:

    Da nisi crn, bio bi niko i nista. Ovako, uzivaj u multikulturalizmu ciji je cilje unistenje bele rase.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *