ЈОШ ЈЕДАН СКАНДАЛ југословенске династије

JOŠ JEDAN SKANDAL jugoslovenske dinastije

27 jula 2017

Na Oplencu je obeleženo 200 godina od ubistva vožda Karađorđa, rodonačelnika najznačajnije srpske dinastije, a svečanom odavanju počasti nisu prisustvovali prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i njegova supruga Katarina!

Naš izvor uključen u organizaciju događaja kaže da je Aleksandru Karađorđeviću poziv upućen na vreme.

„I bez toga mora da zna kad se navršavaju dva veka od tragične smrti Karađorđa i morao je da odloži sve obaveze. Neviđena je bruka da umesto odavanja počasti pretku krstare po egzotičnim destinacijama! Nemaju poštovanja prema državi i precima, ali zato stalno traže pare od države“,  kaže sagovornik Informera.
Prema našim informacijama, kao izaslanik Aleksandra i Katarine, venac na Karađorđev grob položiće Dragomir Acović, član Krunskog veća kraljevske porodice.

„Prestolonaslednik i njegova porodica nisu u zemlji. Odlučeno je da u njihovo ime položim venac u Crkvi Svetog Đorđa na Oplencu „, naglašava Acović, priznajući da će nekima izgledati čudno što niko iz kraljevske porodice ne prisustvuje ceremoniji:

„Prestolonaslednik i njegova porodica su održavali uspomenu na vožda Karađorđa kad su mnogi koji će se danas oglasiti okretali glavu. Važno je živeti u skladu s tom uspomenom, a to da li će se obeležavati godišnjice je sekundarna stvar.“

Državnu delegaciju obeležavanja smrti vožda Karađorđa, koji je ubijen u noći između 25. i 26. jula u Radovanjskom Lugu kraj Velike Plane, predvodvodio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević.

Karađorđevićevi gafovi

* Nije dozvolio da knez Aleksandar, voždov čukununuk, bude sahranjen u porodičnoj kripti na Oplencu, već u porti crkve
* Na godišnjicu smrti svog dede, kralja Aleksandra I Karađorđevića, ubijenog u Marseju, provodio se s Edijem Ramom
* Kraljevska porodica godinama nije plaćala komunalije za dvorski kompleks, pa su dugovi dostigli milionske iznose
* Prestolonaslednik bukvalno natuca maternji srpski jezik
* Srpski prinčevi ne dolaze u Srbiju, ali raskalašnim ponašanjem brukaju državu gde god stignu

(Informer)

KOMENTARI9 komentara

 1. Dragi says:

  A šta bolje može i da se očekuje od jednog tupsona? Princeza Linda, supruga princa Aleksandra Karađorđevića, koja je rođena Engleskinja, naučila je odličan srpski, a taj buzdovan za skoro punih 30 godina, koliko je ovde, još nije mogao da nauči ni solidan srpski. Ali zato hoće da postane kralj Srbije!

 2. Joca says:

  E to je za nauk svim monarhistima koji veruju da neko rodjenjem treba da ima pravo da vlada drzavom. Da shvate da je to jedana obicna lutrija, i da nema garancija da ce od uspesnog, pravednog i velikog dede ili oca stasati i veliki sin. Sve su to ljudi od krvi i mesa, podlozni grehu i neuspehu kao i svako drugo celjade.

  • Duca says:

   Upravo tako, koja će kombinacija gena ta se potrefi je lutrija, a samo odrastanje sa saznanjem da te čeka presto, mora stvoriti lošu psihu u 99,9% slučajeva.

 3. Milenko RS says:

  I bolje da nije prisustvovao,on je višak u svakom smislu pokojni kralj Pera bi ga streljao da je živ.

 4. gaga says:

  Princeza LInda je supruga pocivseg princa Tomislava.A supruga princa Aleksandra (pavlovog) je Barbara od Lihtenstajna!Mala digresija da se zna ko je ko i ko je ciji bracni partner!

 5. Hrvomor says:

  alkoholičar crvenog nosa, tipična engleska faca probisveta.

 6. goran says:

  Aca Trta je beznacajni engleski masoncic.

 7. Igor says:

  Bas me zabole.....za tim primitivcima i najgorom hordom koja predstavlja najgoru Monarhiju na svetu. Ostapleri do ostaplera. Sve do jednog proterati ili sa balkona baciti.

 8. Beli Orao says:

  Ni Kusturica ni Dodik nisu sebi trebalo dozvoliti ovu sliku!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *