ЈОШ ЈЕДАН ШОК! Драган Јовановић се повлачи из глуме због болести!

JOŠ JEDAN ŠOK! Dragan Jovanović se povlači iz glume zbog bolesti!

5 marta 2018

Iako retko koji umetnik voli da ga svrstavaju u bilo koji segment filmske umetnosti, Dragan Jovanović će uvek biti asocijacija za dobar smeh i komediju. Naš proslavljeni umetnik je ipak odlučio da se povuče iz glume, piše Blic.rs.

Na žalost, bolest je bila jača od njega pa je odlučio da se na određeno vreme ode sa dasaka koje život znače.

– Istina je da se povlačim sa scene na izvesno vreme. Poslednjih godina trpim velike bolove u leđima prouzrokovane diskus hernijom. Posle svake predstave koju odigram osećam se veoma loše, treba mi nekoliko dana da se koliko-toliko oporavim. Povlačim se na kraju pozorišne sezone, u junu-julu. Ne znam koliko će pauza potrajati. Možda jednu, možda dve ili tri godine – rekao je za „Gloriju“ naš poznati glumac.

Dragan je neko ko je obeležio srpsku kinematografiju- uloge Luneta Šćekića u „Srećnim ljudima“, Drakčeta u „Moj rođak sa sela“, Peše u „Stižu dolari“, kao i one u „Otvorenim vratima“, „Crni Gruja i kamen mudrosti“ su samo neke koje su izdigle ovog umetnika na mesto jednog od najcenjenijih na ovim prostorima. Na polju glume Dragan je aktivan 30 godina. Prvu ulogu imao je u ostvarenju „Ortaci“ 1988. godine.

novosti.rs

KOMENTARI2 komentara

  1. Zoran says:

    Ne ide se brate u vatrogasce sa 40 i vise godina...

  2. Nebeska Srbija says:

    Nemojte bre da objavljujete na ovakav nacin vesti,pomislio sam da ima covek rak daleko bilo!!!Diskus hernija se leci,malo teze ali uspece.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *