ЈОШ ЈЕДАН СРБИН ЖРТВА НЕПРАВДЕ: Капетана Драгана убијају у хрватском затвору. Ово је његово стање…

JOŠ JEDAN SRBIN ŽRTVA NEPRAVDE: Kapetana Dragana ubijaju u hrvatskom zatvoru. Ovo je njegovo stanje…

11 aprila 2018

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan ozbiljno je bolestan i životno ugrožen u hrvatskom zatvoru zbog nehumanih uslova koji tamo vladaju, upozorava njegov advokat Goran Cvijetić!

Cvijetić kaže da je Vasiljković preživeo ozbiljan srčani udar i dobio dijabetes, kao i da ima problema sa vidom zbog katarakte.

Sagovornik tvrdi da u splitkom zatvoru namerno zapostavljaju zdravlje Vasiljkovića.

– Draganu se zdravlje sve više pogoršava. Sada je dobio kataraktu na jednom oku, pa su mu juče širili zenice i ovih dana trebalo bi da ide na operaciju. Prethodno je imao ozbiljan srčani udar, a potom su mu otkrili dijabetes. O svemu ovome obavešten je i Komitet Ujedinjenih nacija za ljudska prava, ali on i dalje ćuti i ne preduzima ništa. To je velika sramota! – upozorava Cvijetić.

Vasiljković je 26. septembra 2017. godine oduđen na 15 godina zatvora zbog navodnih ratnih zločina u Hrvatskoj počinjenih 1991. i 1993. godine na šta se žalio. Proglašen je krivim za zlostavljanje zatvorenika na Kninsoj tvrđavi i napad na policijsku stanicu u Glini.

Vasiljković je 2006. bio uhapšen u Australiji, da bi 2015. bio izručen Hrvatskoj.

Nostradamus je prorekao je da će Treći svetski rat početi na Bliskom istoku. U svetlu najnovijih dešavanja njegovi katreni vezani za ovaj događaj zvuče sasvim logično. Više o tome čitajte OVDE.

(Informer)

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  Najvažniji su mir i stabilnost u regiJonu,do poslednjeg Srbina! Zarad mira i stabilnosti u regiJonu,žrtvovaćemo ceo srbski narod! To je isto kao Piter Bota kada je rekao "žrtvovaću ceo narod ako treba,samo da demokratiju uvedem"! E sad,kome će je uvesti.................,ma to nije bitno!

 2. goran says:

  Ovo govcori i o Srbiji koju njeni gradjani ne zanimaju ni najmanje.

  • Zaharije qSerak says:

   Misliš ratni zločinci?

   • Kica says:

    Junaci i Heroji

   • Idi begaj:) says:

    Ostavis komentar i otkrijes se,jako bedno!

   • Batina says:

    Tata ti je ratni zlocinac.

 3. marko says:

  stari nacin vatikanskih ubica prema srbima ubijajuu STOKA I SVOJE LJUDE U HRVATSKIM BOLNICAMA KAMOLI NECE SRBE BOLESNICI KOJI SU NEPOPRAVLJIVI TRAJNO I OSTECENI MOZGOM TI NJIHOVI NAZOVI LEKARI SVI U HRVATSKOJ KOMP0LETNO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *