ЈОШ ЈЕДНА ЗЕМЉА ПРАВИ СВОЈУ ВАКЦИНУ: “Последњи диктатор“ објавио рат пандемији (ВИДЕО)

JOŠ JEDNA ZEMLJA PRAVI SVOJU VAKCINU: “Poslednji diktator“ objavio rat pandemiji (VIDEO)

16 decembra 2020

Predsednik Belorusije najavio je planove beloruskih naučnika da stvore sopstvenu vakcinu protiv koronavirusa. Aleksandar Lukašenko je čak naveo približne troškove projekta.

Stvaranje beloruske vakcine protiv koronavirusa može potrajati 5 miliona beloruskih rubalja (oko 1,98 miliona dolara – prim. red.). To je rekao Aleksandar Lukašenko na sastanku sa osobljem regionalne kliničke bolnice u Mogiljovu.Beloruski lider primetio je da u pitanju vakcinacije građana u Belorusiji planiraju da idu na tri načina: u bliskoj budućnosti, nabaviti već proizvedenu vakcinu kako bi se vakcinisale rizične grupe, uspostaviti proizvodnju ruskog leka u republici i razviti sopstvenu vakcinu.

„Veoma mi je drago što su se naši naučnici usredsredili na proizvodnju sopstvene vakcine. Uveren sam da se nećemo izvući od ove zaraze (virus korona – prim. red.). Ona će ostati s nama kao grip. Dakle, potrebna nam je vakcina. Moramo da razvijemo svoje, postoje stručnjaci. Moramo to preuzeti na sebe i ne plašiti se“, smatra Aleksandar Lukašenko i dodaje: „Novca za to ima, koliko sam video,negde oko pet miliona rubalja. I mi ćemo to platiti, samo treba brzo krenuti u ovom pravcu“.

Predsednik je uveren da beloruski naučnici to mogu. O ovom pitanju će se voditi još razgovora, prenose beloruski mediji.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

 1. persida says:

  I on laze da je korona opasna. Svi lideri su u istom kolu. Bagra.

  • test01 says:

   da bagra - svima je vlast najvaznija a povratak DemoNkrata (duboke drzave) u Americi (sa laziranim izborima) znaci samo jedno - agresija i nasilnistvo !!! Nece prestati sa ovom predstavom posto im je to izgovor za ekonmske probleme i DIKTATURU koju uteruju u svetu!. Ovo moe da potraje jos dugo, sami su to rekli (Kill-Bill & company) i jos kazu da intezitet zaraze virusom zavisi od geografskog podrucja?? ? DO sada je pronadjeno 6 razlicitih "vrsta" ovog virusa u razlicitim podrucjima i nikome jos nije jasno kako se to svet "dopinguje" sa ovim virusom. Znaci razlicite mutacije virusa se pustaju u odredjena geofrafska podrucja. Ovo je napad na covecanstvo sa bioloskim oruzjem - planiran i doziran!

 2. I Love persida says:

  Ajde pametne glave, napravite već jednu pre koje i posle koje mogu da pijem koliko god hoću bilo koje piće. Dok to ne napravite ja nisam vaš kandidat i džabe ste krečili, ima bata kimovaču komovicu za preznojavanje, beli luk da otera duh bilijenceta gubavenceta, čvarci, crni luk, jabuke i vino i rastojanje od blesavih lakih cura.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *