ЈОШ ЈЕДНО УБИСТВО У ХАГУ: Експерт Младићеве одбране пронађен мртав

JOŠ JEDNO UBISTVO U HAGU: Ekspert Mladićeve odbrane pronađen mrtav

22 oktobra 2015

Dusan-Dunjic2506Veštak odbrane u predmetu „Tužilac protiv Ratka Mladića” Dušan Dunjić, koji je danas trebalo da svedoči u sudnici, pronađen je mrtav u hotelu u kojem je odseo.

„Pronašli su ga službenik hotela i predstavnik Međunarodnog suda. Odmah je obaveštena hitna služba, koja je potvrdila smrt Dunjića. Holandske vlasti sprovode istragu o njegovoj smrti”, saopšteno je iz Haškog tribunala.

Dunjić, strucnjak za sudsku medicinu iz Srbije, svedočio je u više predmeta pred Međunarodnim sudom. Bio je veštak tužilaštva na suđenjima u predmetima „Milan Milutinović i drugi”, „Vlastimir Đorđević” i „Ramuš Haradinaj i drugi”. Na suđenjima u predmetima „Radovan Karadžić”, „Stanislav Galić”, „Dragoljub Kunarac i drugi” i „Vujadin Popović i drugi”, Dunjić je svedočio kao veštak odbrane, navodi se u saopštenju.

KOMENTARI6 komentara

 1. Apis says:

  Sredili ga SAD i Britanija. To su vodeći svetski zlocinci. Po potrebi koriste i Mosad ali ideja je njihova.

 2. LJUBAN says:

  Pored zapadne terookupacione vladavine i domaci sefovi vlada i predsednik Nikolic cute , lepo su se uklopili u zpadnjacku demokratiju po sistemu "ja tebi novac a ti cuti " .

 3. otac Satarije says:

  Na sve ove svinjarije koje rade ameri, haški sudije će da ostanu slepe i gluve i pored svega osudiće Generala. Serem se na zapad, ostaje samo zadovoljština što su uvek na kraju debelo, debelo nayebali kad su nam ovo radili i krenuli na Rusiju...ja bi samo voleo da holandija nestane u uranijumskoj oluji

 4. marko says:

  Sve ce nato ubiti koje dovede srbe u hagu KOLIKO CE IH JOS OVI ZLOCINCI IZRUCITI VUCIC I DACICI HAGU BOG ZNA

 5. Capakovic Miroljub says:

  VUCICU PEDERU!!!!!!

 6. Paštrović says:

  Moraće da plate, kad-tad. Jedino je problem u tome što ću ja kad bude naplata vjerovatno da budem kostur. E... to me jedino boli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *