ЈОШ ЈЕДНОМ ПОТВРЂЕНО! „Шеве“ су ликвидирале у БиХ по наређењу Алије!

JOŠ JEDNOM POTVRĐENO! „Ševe“ su likvidirale u BiH po naređenju Alije!

2 novembra 2016

fsbosnia007bt21

Bivši komandant specijalnih jedinica MUP-a Republike Srpske Milenko Karišik rekao je da su, prema nalogu Stranke demokratske akcije (SDA), kriminalci ubijali za vreme rata u BiH i Srbe i muslimane, a posle su te kriminalce likvidirali pripadnici “Ševa”, jedinice u okviru muslimanske tajne službe AID.

Mogu da potvrdim saznanja srpske strane u tom vremenu da je SDA uključila veliki broj lica iz kriminalnog podzemlja, kriminalaca koji su počinili ratne zločine nad Srbima, ali su po nalogu ubijali i neke svoje ljude – rekao je Karišik, komentarišući svedočenje lidera SBB-a Fahrudina Radončića pred sudom u Prištini u slučaju “Keljmendi”, koji je izjavio da je za ubistvo Ramiza Delalića Ćele apsolutno odgovorna “bošnjačka državna mafija da on ne bi otkrio desetak političkih ubistava”, što je Delalić najavio dva dana pre smrti.

Prema rečima Karišika, postojala je tajna grupacija, organizacija u okviru AID-a – takozvane “Ševe”, koje su ubijale muslimane koji su odradili prljave poslove, pa su tako likvidirani Ćelo Jedan, Ćelo Dva, Juka Prazina, Caco…

– Oni su u nekom periodu pokušali da procesuiraju te svoje ratne zločince, ali posle su ih sve likvidirali, da ne bi njihovi zločini izašli na videlo – rekao je Karišik, navodeći da je eklatantan primer pokušaj ubistva generala Sefera Halilovića, za koji su optuženi Srbi.

Podsetivši na bošnjačke tvrdnje da je u Halilovićev stan, navodno, odnekud doletela srpska granata koja je ubila članove Halilovićeve porodice, Karišik je dodao da je sam Halilović u svojoj knjizi napisao da je eksploziv podmetnut iznutra.

– To se odnosi i na Tuzlansku kapiju i Markale. Svuda su oni podmetali eksploziv da bi Srbi bili optuživani. U stvari, reč je o njihovim unutrašnjim obračunima. Oni su veći broj svojih zločinaca sa početka rata u BiH pobili, i Juku Prazinu i oba Ćela i druge. Naravno, sada to polako izlazi na videlo – kaže Karišik.

Prema njegovim riječima, kriminalci su ubijali po nalogu SDA, a njih su posle likvidirali pripadnici “Ševa”.

– To je grupa koja stoji iza ubistva Ugljanina, njihovog službenika koji je progovorio o zločinima o kojima sada Fahrudin Radončić govori. Mislim da je ovo politički unutrašnji obračun, ali SDA i dalje kontroliše celu priču i učestvovala je sve vreme od početka. To je ista SDA od početka. Otišao babo, ostao sin – rekao je Karišik.

On je naveo da su “Ševe” ubijale prema nalogu i da su pobile bošnjačke zločince, ali i one koji nisu bili zločinci, kao što je Jozo Leutar, odnosno one koji su progovorili kada nije trebalo.

KOMENTARI2 komentara

  1. Matija says:

    "Biseri", jedinica za obezbjeđenje Predsjedništva pod komandom Harisa Lukovca I oni su ubijali po nalogu Alije I Bakira.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *