ЈУНКЕР СЕ ОПЕТ НАПИО: Дошао накресан на „кипарски самит ЕУ“ у Женеви

JUNKER SE OPET NAPIO: Došao nakresan na „kiparski samit EU“ u Ženevi

5 maja 2017

Šef Evropske komisije Žan-Klod Junker došao je na samit EU u Ženevi pripit – objavio je britanski tabloid The Sun koji se pozvao na „vlastite izvore“.

Međutim, još nema fotografija ili video-snimka koji je to potvrdili.

Samit je posvećen regulisanju kiparskog problema (ta ostrvska država je od 1974. godine podeljena na grčki i turski deo).

The Sun je naveo da se Junker – dolazeći na samit – „ukucavao“ čas u nameštaj, čas u ljude pored kojih je prolazio.

Pritom se „više nego opušteno“ držao prema svojim pomoćnicima.

The Sun tvrdi: „Bilo je svima jasno da se Junker dobro nakresao“.

Predsednik Evropske komisije se ne sumnjiči prvi put da ume da se „razveseli“ ne prosto u radno vreme, nego i uoči važnih oficijelnih obaveza koje ima kao faktički „premijer EU“.

Pre dve godine se pojavio video-snimak na kojem Junker – koji se podnapio – ne samo „stepuje“, nego i ljubi političare koji nailaze da se zvanično pozdrave, a neke i blago udara po obrazu…

KOMENTARI2 komentara

  1. Lajla says:

    Ma nakresani su tamo u toj kaljuzi svi redom,zato im EU ide niz liticu. Cuj, uveli sankcije Rusiji a sami u buli vecoj od Rusije,da im se smijes do ludila.

  2. Trifun says:

    Junker smlati pola boce Vodke za dorucak. A onda za rucak prede na vino i sampanjac. Cuo sam da ako nije smirio Vodku za dorucak da postane vrlo razdrazljiv i nervozan. Mislim da je to bila velika greska sto mu Englezi nisu ponudili Vodku. Vjerovatno je i nemaju tamo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *