ЈУНКЕР СПУСТИО СРБИЈУ НА ЗЕМЉУ: Све сте погрешно схватили око уласка у ЕУ

JUNKER SPUSTIO SRBIJU NA ZEMLJU: Sve ste pogrešno shvatili oko ulaska u EU

6 februara 2018

Predsednik Evropske komsija Žan Klod Junker kaže da 2025. godina nije godina kada bi Srbija i Crna Gora ”morale” da budu u EU, već da je to indidkativni datum i ohrabrenje za zemlje koje su najviše napredovale na EU putu.

Pogrešno je predstaviti da smo ja i Evropska komisija rekli da Srbija i Crna Gora moraju biti u EU do 2025. godine. Ne, to je indikativni datum i ohrabrenje, tako da ove zemlje rade snažno i prate taj put”, izjavio je Junker u Strazburu pred predstavljanje Strategije proširenja.

Žan Klod Junker kaže da su Srbija i Crna Gora, kao zemlje koje su naviše napredovale, dobile ”novi datum koji bi trebalo da ubrza stvari”.

Želimo da vidimo proširenje na Zapadnom Balkanu, ali ne želimo da vidimo ulazak bez ispunjenja ispunjnja uslova. Oni još nisu ispunili uslove, a neki su daleko od toga”, naglasio je Junker pred Evropskim parlamentom.

On je dodao da EU želi da ”pruži ruku” svojim partnerima na Zapadnom Balkanu i da im pomogne da nastave ”težak put” evrointeracija.

Smatram da Srbija i Crna Gora mogu da prevaziđu ovaj težak put”, poručio je predsednik Evropske komsiije.

Žan Klod Junker je još jednom podvukao da neće biti daljeg proširenja na Zapadni Balkan sve dok se prvo ne reše otvorena pitanja granica.

Reći da će se to rešavati pošto se uđe u EU neće se više dogoditi. Problemi moraju biti rešeni pre pristupanja ili neće biti daljeg pristupanja”, zaključio je Junker.

KOMENTARI25 komentara

 1. goran says:

  Odlicno, Vucku je odzvonilo. Ovo je divna vest, nece nas nacisti primiti u svoje redove.

 2. R.Srpska says:

  SUPER !!! NI 2100. !

  • punca says:

   Definitivno.

  • Dobrica Nikolić says:

   I ne treba da naš narod bude u tu fašističku tvorevinu (U ČETVRTOM RAJHU) Srbi tamo ne žele već ih teraju lopovi i izdajice

 3. Velika Metla says:

  Šargarepa i dalje visi na štapu,a magaraca koliko ti volja! Hahahahahahahahahha.................! Bravo Junkeru,zavrći ovoj stoki uši.pa opet! Bravo!

 4. zlatko says:

  Stari EU-trik. Jedni obećavaju, drugi prete, treći relativizuju i prve i druge. Prepali se u momentu da će ih najava 2025. suviše obavezati pa brže-bolje poslali Junkera da relativizuje, jer oni NE PLANIRAJU da prime Srbiju. Čak i ako je prime, ona neće imati ravnopravan status, već će joj biti dodeljena uloga evropskog poljskog WC-a u koji će Evropa ubacivati sve svoje izlučevine i nusprodukte, biološki i radiološki otpad, a Srbe koristiti kao radne životinje, tačno prema Hitlerovoj zamisli.

  • test01 says:

   bravo Zlatko - upravo tako! Zauzvrat Srbija treba da izgubi teritoriju I ko zna koji drugi uslovi ce doci na red da bi se of Srbije napravio Beogradski pasaluk, zauzvrat cemo nastaviti dobijati KREDITE of EU (kao sto su zaduzili Grcku pa ih sada muzu li muzu).

 5. ljubisav says:

  Lepo covek kaze ,necemo uci nikad,a mozda ni tad!

  • ralence says:

   Turci čekaju da uđu u E Z već 50 godina. Šarena laža za sve druge budale.

 6. Velika Metla says:

  Junkeru,tebe su pogrešno shvatili "jugosloveni,srPijanci,dosovci,esenesovci i ostali šljam",a mi Srbi te razumemo jaaaaako dobro! I bolje nego što i sam misliš!

 7. Borka says:

  Nema teorije da Srbija sa svojih 82.%.Srba ,a 18.%.manjina unese sistem korumpuranih Poslanickih i drugih izbornih procesa ,drzave gde18.%. manjina ima dupli glas znaci 36,% u svim foteljama vkasti a iz poreskog budjeta Srbije koriste galantno oreko 36.% budjeta !?! Ni jedna clanica EU taj domet ne oraktikuje a ponajmanje ni obavezni gde jedna manjina za skokstvomjezikm kulturu,verske uskuge mora imat najmanhe 12.%. manjinsje popukacije ,a ni u ludilu ni jednoj manjini za Parlamentarne izbore,ni lokalne ne bi dala pravo ucesca stranke/manjine sa 10 puta manjim brojem potpisa da udje u izborni proces !?! Zamislite po tom metodu made in sistem Srbihe ambis avangarde Svaka ckanica bi dibika taj domet demokratihe koji bi se bavio samo crtanhem unutrasnjih granuca ,pogkedajte primer Belgije,Spanije ? Eto pozadine antu Srbihe iz dometa prava manjina i rasoada titoisticke idolatrije prema manjinskoj prekomernoj seoaratustickoj konstitutivnosti Drzavnosti ,gusenhem vecine koju administrativno nebulozne korporacijske neokolonihaone nvo-eu vlade Srbije guraju u EU ,Taj domet antinacionalne konstitutivnosti clanice OUN , a ni EU ne zele !?! Ne zele rusenje granica za prioritet manjna koje peru novac za korpiracihski neokolonihalni baksis !?!

 8. Sivi Soko Alkoholičar says:

  Ma pusti te gluposti, nego da mi zveknemo po jednu "usvinjušu" kolega Junker, aj živeli!

 9. Drago says:

  Nikada Srbija neće ući u EU.

 10. MI6 says:

  Sve se pogrešno shvati posle više tura pića - to Junker dobro zna ali isto tako zna i za krilaticu da uz kapljicu razgovor lakše teče.

 11. Garavi sokak says:

  A bre deco, budite dobri,pa će vas vodim u poslastičarnicu, da gledate kako dobra deca jedu kolače!Napisao Mika Antić a ponavlja Her Junker ss eu oberfurer

 12. triglav says:

  pa ovaj veliki vezir sa germanskim prezimenom izgleda k'o iznogud. kakve sad veze ima da li srbija uđe u eu ili u neki istočni savez. ove arapske face su svugde.

 13. Jefimija says:

  Ove Junkerove reci ne treba uzimati za ozbiljno, ako ih je izgovorio pod dejstvom alkohola. A Srbija ako se zaista zuri u EU, treba lobirati kod Zan Kloda sa dobrom sljivkom i videcete kako ce posle nje da drugu pricu prica.

 14. goran says:

  Junkera za predsednika, bio bi bolji od Vucka. I ne bi nas vodio u smrt, pardon: EU.

 15. Milax says:

  Secate li se krilatice :,,Evropa nema alternativu,,.Sta li treba da se dogodi pa da Srbi shvate da SRBIJA NIKADA NECE UCI U EVROPSKU UNIJU?.Nakon priznanja Kosova kao drzave,sledi stvaranje Vojvodine kao Evropske Regije I do 2040 ista postaje nezavisna drzava.EU tj Nemacka mrcvari Srbiju I surovo je kaznjava za grehe iz proslosti.Kostala je Srbija Nemacku mnogo, cak dva carstva .A sve vreme smo cuvali ledja I davali vestacko disanje braci Rusima koji sada mirno I sa skrstenim rukama nemo posmatraju nestanak ,,bratske,, Srpske nacije.10 miliona Srbskih zrtava u prethodnih 150 godina I nista nismo naucili.......

  • da da says:

   u pravu si brate,a rusija nemo posmatra naše uništenje,cccccccccc

  • franko says:

   "Kostala je Srbija Nemacku mnogo, cak dva carstva".....ako je i od najvecih svjetskih mitomana..mnogo je. -Kako je to "Nediceva Srbija",najvjerniji Hitlerov satelit kostala Njemacku dva carstva?? -Ili ,kako je to srbijanska vojska,upraznjavajuci svoju najpoznatiju vjestinu,bjezaniju,bjezeci preko citave jugoistocne Europe(ne bi stali do Egipta da je bilo kopna),kostala Njemacku dva carstva??? )

 16. Nebeska Srbija says:

  Odlicne vesti!!!

 17. Barakuda says:

  Ovaj čovek je idiot, pijanica i narkoman, ali je u pravu, Srbija nikada neće ući u EU ! Hvala domaćine !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *