Кабинет Мила Ђукановића: Нисмо призивали НАТО бомбе 1999.

Кабинет Мила Ђукановића: Нисмо призивали НАТО бомбе 1999.

26 јуна 2015

reg-milo_620x0Кабинет премијера Црне Горе Мила Ђукановића демантовао је тврдње оних који се противе позиву Црне Горе за чланство у НАТО, да је Ђукановић 1999. приликом бомбардовања СРЈ тражио да Алијанса гађа циљеве и у Црној Гори:

– Информација није истинита. Таква тврдња није у складу са здравим разумом, јер ни тада, а ни данас одлуке о операцијама НАТО није могао да доноси нико ван Алијансе, што значи ни Црна Гора. Јасно је да је у питању злонамерна измишљотина. Није прва, нажалост, вероватно ни последња са препознатљивим рукописом оних који дуже од две деценије раде на штету Црне Горе и региона. Најнижи облик деструкције који не преза да злоупотреби трагични догађај, циклично се понавља уочи свих важних одлука за Црну Гору, као што је заустављање њене интеграције у НАТО и ЕУ – наводи се у одговору Кабинета председника Владе достављеног „Новостима“ .

Противници приступању НАТО позивају се на филм „Пад Милошевића“ који је објавио Би-Би-Си и на изјаву бившег председника САД Била Клинтона.

KOMENTARI2 коментара

  1. Padre says:

    Pa lepo ste rekli da se to kosi sa zdravim razumom, a baš to vama fali, zdrav razum!

  2. Apis says:

    NECE ON DA LAZE! Zato kabinet prica a Milo cuti. DABOGDA MU SE SEME ZATRLO PRED NJEGOVIM OCIMA!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u