КАД ВЕЋ НЕ СМЕ СРБИЈА! Словаци избацили тзв. КОСОВСКОГ МИНИСТРА са политичког скупа!

KAD VEĆ NE SME SRBIJA! Slovaci izbacili tzv. KOSOVSKOG MINISTRA sa političkog skupa!

20 septembra 2016

dsc_0072

Na ministarskoj konferenciji Praškog procesa povodom migrantske krize koja se danas održava u Bratislavi, domaćin Slovačka je potpuno ignorisala zahteve samoproglašene države Kosovo da oni na skupu budu predstavljeni u skladu sa Briselskim sporazumom.

Imajući u vidu da je reč o međunarodnoj konferenciji, a ne regionalnoj inicijativi, Slovačka je tzv. Kosovo predstavila u skadu sa Rezolucijom 1244, što je naljutilo ministra unutrašnjih poslova lažne države.

One je od juče lobirao da se Kosovo predstavi u skladu sa Briselskim sporazumom, međutim taj zahtev mu nije prihvaćen i on je zbog toga danas napustio konfereciju. Domaćin tome nije pridao nikakav značaj, već je sastanak odmah nastavljen kao da se ništa nije dogodilo.

Inače, a na konferenciji učestvuje i potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je povodom migrantske krize poručio da ona nije prevaziđena i nije prošlost, već budućost Evrope. On je ponovio da je potrebno pronaći sveobuhvvatno i dugoročno rešenje.

KOMENTARI7 komentara

 1. UROS says:

  (VIDEO) MUSLIMANSKI GENERAL SEFER HALILOVIĆ PRETI SRBIMA https://www.youtube.com/watch?time_continue=565&v=kw9QCdTHd_8

  • Vujadin says:

   Uroše bez brige. Potrošen kurton se ne reciklira, a krezuba džukela laje da dobije komad hljeba.

 2. UROS says:

  OZBILJNO SHVATIO HALILOVIĆA - Zbog pretnje ratom Vučić se vraća iz SAD Vučić je već razgovarao sa predsednikom Srbije i rukovodiocima srpskih bezbednosnih službi o najnovijim pretnjama koje stižu iz Sarajeva, tvrdi "Informer" i navodi da će se premijer, zbog pretnje ratom, hitno vratiti u Srbiju iz SAD.

  • Batina says:

   Predstava za budale.

  • milovan says:

   Prekida turneju po Americi hahah...! Aca Dramoser ponovo u svom elementu.

 3. Aleksandar says:

  Slovački predsednik Fico je nezgodan tip: ne bih ga želeo za prijatelja, ali trenutno igra pozitivnu ulogu što se tiče otvorenog nezadovoljstva sa stanjem u EU.

 4. Beli Orao says:

  Mamu li ti balisku prosli put si se izvukao iz obruca ovaj put neces,upamti to pseto balisko skevravo!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *