КАДА ЋЕМО ОБУЗДАТИ КОРОНУ? Ана Глигић дала прогнозу за Србију

KADA ĆEMO OBUZDATI KORONU? Ana Gligić dala prognozu za Srbiju

14 aprila 2021

EPIDMIOLOG DR Ana Gligić veruje da ćemo za mesec ili dva obuzdati epidemiju.

U izjavi za “Novosti” ona kaže da je “povećan obuhvat imunizacijom, a ima i još mnogo zaraženih koji „prave“ kolektivni imunitet.

– U naletu talasa imali smo 10 dana po oko 7.000 inficiranih, to je ukupno 700.000 koji su samo u tom mahu stekli imunitet i sigurno imaju bolju memorijsku zaštitu i antitela nego što se ijednom vakcinom može dobiti – kaže dr Gligić.

– Može da se desi neka nova mutacija, ali ako se vakcinacijom zaustavi širenje infekcije, onda su manje šanse za prenošenje, jer virus se menja prelaskom sa jednog na drugog „domaćina“.

KOMENTARI3 komentara

  1. Lazar says:

    Koga zanima mišljenje mrtvih poluzombija? Dalje od naslova nisam čitao. 🤮

  2. Rista says:

    Ma pito ja Gospođu Koronu jel to istina a ona kaže - "Šta bre? Pa ne odlučujem ja. Pitaj gazdu!" I ja onda pitam gazdu jel istina da je poražen? a on me belo pogleda i samo što me ne otkoroniše - "Ma jes ti lud? Pa nisam ja nju pustio da ti planduješ! Ćeraćemo se mi još dugo i samo ti nastavi da me ogovaraš" Ondak ja kažem "Pa moja doktorica rekla da je kraj tu za dva meseca i da smo mi Srbi već napredovali do nivoa krda!" Kad je došo sebi od smeha, on nastavi - "Šta be lupaš? Koja tvoja doktorica, majmune? Pa to sve moji lekari. A vi Srbi i jeste moje najbolje krdo. Aj sad briši nazad u krdo, govedo jedno!". A kad sam se odmako ja šapnem e bem te blesava i tebe i tvoje lekare, ali da on ne čuje.

  3. Gagi says:

    Odlicno Risto, sve istina. Ceo svet u svim strukturama zivota danas radi i zivi za jednu centralu. Tako je namesten ovaj svetski poredak. Sinoc mi nesto dosadno pa potrazim objasnjenje o staroj bolesti koja se zove jeftika. Frapantno je kolika je slicnost sa ovim Covidom. Maheri su verovatno dogradili neku staru bolest, nije verovatno da su izmislili sasvim nov virus.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *