КАДИРОВ О ХOМОСЕКСУАЛЦИМА У ЧЕЧЕНИЈИ: Канадски новинар остао у шоку (ВИДЕО)

KADIROV O HOMOSEKSUALCIMA U ČEČENIJI: Kanadski novinar ostao u šoku (VIDEO)

15 jula 2017

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov odgovorio je na optužbe zapadnih zemlja da se u ovoj ruskoj republici homoseksualci muče i progone.

Novinar televizije HBO pitao je Kadirova da li je istina da u Čečeniji otimaju i muče homoseksualce što je Kadirova nasmejalo.

– Zašto je ovaj došao ovde? Odakle ovako pitanje? – rekao je Kadirov gledajući u svoje saradnike sa sa veliki osmehom.

– To je besmislica. Mi nemamo takve ljude.  Nemamo mi pedere. Ako ih ima povedite ih za Kanadu. Hvala Bogu. Odvedite ih od nas, da ih nemamo ovde. Da očistimo našu krv ako ih ima ovde, odvedite ih – nudio je Kadirov šokiranom novinaru.

Novinar je upitao Kadirova zar ipak nije zabrinut zbog optužbi za mučenje homoseksualaca.

– To su đavoli, oni su prodani. To nisu ljudi. Bog nek ih prokle jer nas lažno optužuju. Odgovaraće Bogu zbog  toga – rekao je Kadirov.

KOMENTARI11 komentara

 1. goran says:

  "Nemamo mi pedere. Ako ih ima povedite ih za Kanadu. Hvala Bogu." Svaka ti je ko u Njegosa, brate Kadirov.

  • Kosovac says:

   @ goran,…. Krajnje je vreme bilo da i ti daš neki dobar komentar. Za ovo što si napisao, oprostiću ti pola od onog što si ranije brljao.

 2. Zaharije Serak says:

  Goranov,Putinov prijatelj.Porediti gos.Kadirova sa Njegosem je uvreda,ali eto.......,I to je Srbija

  • Kosovac says:

   @ Zaharije Serak,…. Goran je rekao da je Kadirov izrekao pametno i dobro kao Njegoš. Taj izraz kod nas najbolje definiše da je neko rekao nešto mnogo dobro. Nije mislio da upoređuje Čečena sa Srbinom, takva upoređivanja dve nacije nisu preporučljiva….. Nisam ja drveni advokat, imam pravo da reagujem kada neki stranac upadne u srpski prostor kao muva bez glave, pričajući sorošoidne lekcije kao papagaj u stilu „…. I to je Srbija“.

   • Zaharije Serak says:

    Kosovac,to i jeste potenta moga reagovanja.Ali ti to nisi shvatio.I to je Srbija,nekome treba malo vise,recimo da procita dva puta.Naravno ko ima vremena uz "deljanje drveta.Ja Sorosa doživljavam drugacije ,a ne uzimam sve srcu.Ne možemo biti svi isti kako kaže moj drug Saša

 3. Za Srbiju says:

  Čečeni su islamizirani Rusi. Isto što su Bošnjaci kod nas.

 4. Dondon says:

  Ahaha...kralj.

 5. doka says:

  Kakva podlost bez granice!!!,Novinar države kanade u Čečeniji kod predsednika Kadirova,a zbog mučenja homoseksualaca u toj zemlji, ejjj serbi ....

 6. Ajaj says:

  Taj pametni novinar je rizikovao da ostane bez glave, a možda i guze i koječega. Ovaj ćećen mnogo liči na srba, šteta što je ćećenista, a dobro je da ima jaku veru protiv pederastih.

 7. Ajaj says:

  Zapravo on je te pedere već istrebio, i sada ga takve optužbe nič ne brinu. Ko pederi? Nema! Zašto? Zatooo!

 8. doktrina soka, says:

  Kadirov je logicno odgovorio,na provokativno pitanje.Ubijmo ih,ako sumnjate eto mi vam ih poklanjamo,da ih spasite.Koji mulac taj novina,cisti medijski provokator ili ti bot.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *