КАДИРОВ ОБЈАСНИО: Зауставити ратно лудило САД, Путин и Русија су заузели став правде

KADIROV OBJASNIO: Zaustaviti ratno ludilo SAD, Putin i Rusija su zauzeli stav pravde

8 januara 2018

Čečenski lider Ramzan Kadirov izjavio je da SAD nameravaju da uvuku u rat čitav Bliski istok i stvore žarišta oko Rusije i pozvao na zaustavljanje „ratnog ludila“ Vašingtona.

„Više nisu potrebne nikakve potvrde o namerama SAD da čitav Bliski istok uvuku u rat. Sjedinjenim Američkim Državama su oko Rusije potrebna žarišta da bi sve plamtelo, a ljudi se međusobno ubijali. Sve što se događalo oko naše zemlje u drugim zemljama — sve je veštački stvoreno, inicirano od strane Sjedinjenih Američkih Država“, napisao je Kadirov na svom nalogu na Telegramu.

On je naveo da su u poslednje vreme američke vlasti „uputile svoje pipke zla na tri fronta“: podržavanjem opozicije u Siriji, podsticanjem građanskog rata u Iranu, kao i priznanjem Jerusalima za glavni grad Izraela.

Kadirov je takođe nazvao destruktivnom politiku Vašingtona prema Ukrajini, Gruziji, Iraku i Libiji i naglasio da SAD nameću svoja pravila muslimanskim zemljama bogatim naftom.

„Vlasti Sjedinjenih Američkih Država diskredituju religije, državni sistem, svetski poredak“, istakao je Kadirov.

On je podsetio da se predsednik Rusije Vladimir Putin uvek zalagao protiv unipolarnog sveta.

„Ratno ludilo Sjedinjenih Američkih Država mora biti zaustavljeno. A naši evropski partneri treba da shvate da Rusija zauzima stav pravde i očuvanja života na zemlji. Evropa ne treba da se plaši, već da nastupi kao jedinstveni front protiv izdaje, inače će sve više zemalja biti uvučeno u haos, uključujući i evropske“, napisao je Kadirov.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Velika Metla says:

    Nemaš ti Kadirov pooojma šta pričaš,nego da ti fino odeš kod Čede Jovanovića-praška da ti on to pojasni,jer ako se iko razume u politiku,demokratiju,to je sigurno Gan-ci Čeda-prašak,koji "usisava" demokratiju kroz svaki otvor na njegovom "teletu"!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *