КАДИРОВ: Ово је срећно време – у крваво-огњеном месиву у Украјини рађа се нова Русија

KADIROV: Ovo je srećno vreme – u krvavo-ognjenom mesivu u Ukrajini rađa se nova Rusija

2 marta 2023

PREDSEDNIK Čečenije Ramzan Kadirov najavio je rađanje „nove Rusije sa neustrašivim ratnicima i samopožrtvovanim trudbenicima“.

„Tvrdim da je ovo srećno vreme, iako ova moja procena dešavanja može na prvi pogled iznenaditi ili šokirati neke ljude. Zašto srećno?Prvo, zato što bi sve ovo ionako došlo. A tada možda na čelu Rusije ne bi bio Putin, koji spasava ogromnu mnogonacionalnu zemlju, ujedno i celo uračunljivo čovečanestvo, već neki liberalni mekušac. Tada bi velikoj državi došao neminovni kraj…

Drugo, mi se na našim novim (starim) teritorijama – u zoni izvođenja specijalne vojne operacije – ne borimo prosto sa banderovskim nacizmom i globalnim satanizmom. U našem istinski teškom vremenu, upravo tu se – u tom krvavo-ognjenom mesivu – rađa nova Rusija neustrašivih ratnika-heroja i samopožrtvovanih trudbenika“.

Ovome je dodao da će na moćnim plećima Rusije biti izgrađena „unikalna sila“:

„Za to nam je potrebna jedino Pobeda. Mi u nju verujemo svim srcem, a to znači da ćemo obavezno pobediti! Jer, mudraci su govorili: `Pobede je dostojan onaj ko u nju najviše veruje“.

Ramzan Kadirov ima zvanje Heroj Čečenske Republike.

(Fakti)

KOMENTARIJedan komentar

  1. E.Lirsch says:

    Malo je ljudi pred kojima ja imam respekt. Kadirov je sigurno jedan od njih. Moje postovanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *