КАДИРОВ ПОРУЧИО ПОМПЕУ: „Крећемо у борбу! Биће занимљивије!“

KADIROV PORUČIO POMPEU: „Krećemo u borbu! Biće zanimljivije!“

21 jula 2020

PREDSEDNIK Čečenije Ramzan Kadirov je povodom stavljanja sebe, svoje supruge i kćerki na crnu listu Stejt Departmana poručio Majku Pompeu da prihvata bitku.

Bio je sasvim direktan: „Pompeo, krećemo u borbu! Nadalje će biti zanimljivije!“.Kvoj poruci državnom sekretaru SAD dodao je svoju fotografiju na kojoj u svakoj ruci drži po puškomitraljez.

Kadirov je Pompeu ukazao dodao da bi on i njegov Stejt departman trebalo da objasne zašto su uveeli sankcije protiv njega i njegove porodice:

„Koja su krivična dela počinile moja supruga i kćerke i čija su prava kršile? Na ovo pitanje nemate odgovor. A upravo to pokazuje vaše stvarno lažljivo lice svetskih intriganata i provokatora“.

Naglasio da je da bi se njegova supruga i kćerke odrekle svojih interesa u Sjedinjenim Državama ili Evropi – da ih zaista imaju – „radi svoje države, naroda i porodice“.

„Radi zaštite Otadžbine, svaki od članova moje porodice, svaki Čečen je spreman da ustane u zaštitu časti i dostojanstva naše velike države!“ – predočio je Karirov šefu američke diplomatije.

Kadirov je nedavno rekao da se „nalazi na svim sankcionim spiskovima koji postoje“.

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  Da li mozete da zamislitite Vucica kao Kadirova?

 2. Cp6a says:

  Kako si bre brate Putine ovo izveo???????

  • S-500 na Zg says:

   Rusi imaju pametne muslimane za razliku od ovih nasih.

   • Cp6a says:

    Pre će biti da dok ovde ne bude uticaj braće Rusa veliki, a Nemaca mali, umesto Kadireve imaćemo Tačije, Haradinaje, Ugljanine i Izetbegoviće.

 3. kojic jovan says:

  Dovoljno si pametan da znas sta treba cinit ...

 4. Za Srbiju says:

  Koliko je zapad odvratan, niko moralan nema potrebu da tamo putuje.

 5. Rista says:

  Pa kad neko lepo potseti na istoriju koja to još uvek nije jer je isuviše sveža, vi ne čitate. Kadirov radi na dugme koje je rusko i traje prilično dugo. Dakle, nema šanse da istruli kao što Kadirov zna da je pokušaj uništenja dugmeta fatalan. Tata Kadirov je shvatio kada se Čečenija počela ravnati sa zemljom a Gorki propadao u zemlju tako brzo, da nije bilo vremena ni za kakve pregovore nego samo leći posred čečenskih puteva i dići i ruke i noge uvis. To ga spasilo a sin Kadirov proslavio novi život neprekidno držeći ruke vidljivo podignute. Posle je uspeo čak da dobije i nešto naoružanja tek da se vlasi ne dosete. Svi Čečeni znaju da su izbegli uništenju samo zahvaljujući ekspresnoj i totalnoj predaji. Kadirov je lutka koja je samu sebe programirala da izigrava večitog lakeja i da uz pomoć Rusije drži većinu Čečena pod kontrolom, inače bi većina Čečena nestala sa ove planete. I kad samo malo spusti pogled, neki ruski specijalci oma izginu u Čečeniji pa sledi racija i ko zna kakve sve represalije. Čečenija se drži pod kontrolom sa mnogo sile a Kadirov nije baš nešto omiljen, iako ga Čečeni ne diraju jer im jasno da im pravi ladovinu. Inače, Čečeni su vrlo aktivni u borbi protiv Rusa svuda u Svetu i ima ih dosta među Isilovcima i svakoj vrsti terorizma protiv Rusije. Slike su slike ali stvarnost je sasvim nešto drugo. Čečeni čekaju svoj momenat i to ceo svet zna. Znaju i Rusi. Nema tu sreće. Albanci su rovarili 60 godina pod zaštitom Britanije i Nemačke i pod skutima Tita i na kraju su pokazali ko su i šta su mada su i oni imali svog Kadirova kada se moralo. Zloglasni nacistički odredi Albanaca su posle rata pošteđeni i dobili svog Kadirova, partizana Džafera iako ni jedan Albanac nije bio u partizanima. A Srbu su morali da uče već sa 7 godina o partizanu Džaferu iz svojih bukvara koje su napisali titovi istoričari. Isto je to i sa Kadirovim. Niko na svetu njega ne shvata za ozbiljno niti je on stigao bilo šta da dokaže Rusiji ali se drži propagandno i verovatno u ruskim školama uče da je on partizan Džafer. Samo je ovaj nastao posle ugušenja Čečenske revolucije i nije ga Tito stvorio. Ima još jedna velika stvar koju moji Srbi nikako da shvate a to je...

 6. Rista says:

  ...kada Zapad uvede sankcije pojedincima i članovima porodice, ali nikada ne iznesu "podatke" to je znak da ta ličnost zaista ima neke pare u bankama Zapada a to gotovo svi istočni političari imaju. Dakle, imaju tajne račune u bankama Zapada. Kada umru pre penzije ili ne odu na Zapad kao penzioneri, njihove pare nasleđuju njihova deca koja su već ili na Zapadu ili se spremaju da tamo odu i preuzmu pare. Naravno, ostaju na Zapadu. Sva deca, svi kučići, pande i ostali ljubimci ruskih oligarha se školuju na Zapadu, žive zapadnim stilom života, mada je to kao žaba i potkovica, imaju pare na Zapadu i to je ono što Rusiju koči i dan danas. Bogataši Rusije su redovno izdajnici i nisu baš previše zainteresovani za svoje narode i državu, a i dobar deo visokih političara je isti takav. To su stvari o kojima Rusi ne pišu jer vlasti to ne dozvoljavaju, Zapadni bankari neće nikada i ni pod razno izneti dokaze a to je večita garancija da svaki ruski političar može imati tajni račun u zapadnoj banci. Te pare se ne mogu vratiti u Rusiju. Ruski narod to ili zna ili oseća a ruske tajne službe su prisiljene da žive sa tim istinama i da ih nikada ne objave. To je uobičajena i masovna pojava u Rusiji o kojoj niko ne sme ni da zucne. Čak ni Putin. Dakle, Kadirov gotovo 100% ima tajne račune i na sebe i na decu a pošto on neće otići na Zapad, znači da je spremio pare za svoju decu. Tako da znate. Sankcije pojedincima i "odlajavanje" pojedinaca su dve sinhronizovane pojave. Sigurno da i Batko ima para na Zapadu a njegove izjave "pa neka uzmu sve što moja deca imaju na Zapadu" je samo maska na koju zapadni bankari uopšte ne obraćaju pažnju. I neće uzeti pare sa računa jer to je mamac kojemu deca neće odoleti i zavisiće od tih para bez obzira da li žive na Zapadu ili ostanu u svojoj državi. Svi poltičari Rusije koji to mogu i imaju makar i najmanje šanse, imaju i svoje tajne račune na Zapadu. Kao Lavrov, na primer i ko zna ko sve ne. Pa što bi Kadirov bio izuzetak? I nije. Ako Rusi to ne znaju, sad su saznali, ali kako im Kadirov ipak verno i pokorno služi, neće ga dirati. To je rak rana Rusije pa i Srbije i svih istočnih država. To se onako istorijski, zove izdaja ili u slučaju Kadirova, prevara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *