Kадри Весељи у ШОKУ! ПОСЛЕ ХАРАДИНАЈА ЈОШ ЈЕДНА KРУПНА АЛБАНСKА ЗВЕРKА ИДЕ У ХАГ!

Kadri Veselji u ŠOKU! POSLE HARADINAJA JOŠ JEDNA KRUPNA ALBANSKA ZVERKA IDE U HAG!

20 jula 2019

(Kadri Veselji)

Prvi čovek Demokratske stranke Kosova iz Kline Sokol Bašota dobio je poziv pred specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu.

On je bio nekadašnji zamenik šefa glavnog štaba OVK i visoki je funkcioner DPK. Vest je na Fejsbuku objavio predsednik te stranke Kadri Veselji.– Ovo je udarac mojim drugovima, OVK i našoj borbi – napisao je, između ostalog, Veselji.

Podsećamo da je Sokol Bašota u maju proglašen krivim za lažnu prijavu imovine od strane suda u Peći.

Bivši portparol OVK i bivši predsednik Skupštine tzv. Kosova Jakup Krasnići saopštio je da je pozvan u Hag.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas uverenje da će Ramuš Haradinaj sledeće nedelje otići u Hag, ali da će biti odmah pušten, te da će se na Kosovo i Metohiju vratiti sa udvostručenom popularnosću, a uveren je da će istovremeno rasti pritisak na Srbiju.

– Naša predviđanja su da će Haradinaj sledeće nedelje otići u Hag, da će ga odmah pustiti nazad, posle 48 sati. Vratiće se kao veliki heroj albanskog življa na KiM. Njegova popularnost će se udvsotručiti – objasnio je Vučić na konferenciji za štampu.

Podsetimo, Ramuš Haradinaj podneo je juče neopozivu ostavku na mestu predsednika vlade u Prištini, a kao razlog naveo je to što je dobio poziv da da iskaz pred Specijalnim sudom u Hagu, u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine.

KOMENTARI4 komentara

 1. Orthodox says:

  ...ne radujmo se previše, sve je to lažna holivudska predstava za nas srbe, toliko su podplatili zapadne zemlje da jim niko ništa ne može, srbima je sudjeno da jih lažu, manipuliraju i okreću oko malog prsta, pored ubijanja, silovanja, klanja i vađenja organa, još da slušamo kako se spremaju na novo sudjenje?.. sve je laž od holivudskih scenarista i režisera...

 2. persida says:

  Kako da ne, Haradinaj ce dobiti Nobelovu nagradu za ubijanje srpske dece. Samo su u Jasenovcu bili uspesniji.

 3. petrovgrad says:

  Zašto su žuti oslobodili šiptarske teroriste iz Srpskih zatvora. Žašto ti isti žuti nisu tražili i uslovili razmenu za kidnapovane Srbe. Kako sada očekujejemo da budu procwesuirani i kaznjeni za ubijanje Srba, kad su zbog toga oslobojeni i to od vlasti R Srbije. Šta sad priča Čović, nije tako pričao kada ih puštao iz zatvora.

 4. Republika Srpska says:

  Nešto se Veseljiju ne smeje više :-))) Iako je jasno da neće biti osuđeni, ipak, nekoliko godina istražne prdekane je razlog za paniku :-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *