КАКАВ БЛАМ АМЕРИКАНАЦА! ЏАБЕ ИМ ВОЈНИ БУЏЕТ ОД 700 МИЛИЈАРДИ $! Дигли борбене авионе због сумњиве летелице изнад Беле куће, испоставило се…

KAKAV BLAM AMERIKANACA! DŽABE IM VOJNI BUDŽET OD 700 MILIJARDI $! Digli borbene avione zbog sumnjive letelice iznad Bele kuće, ispostavilo se…

27 novembra 2019

Kratko zatvaranje Bele kuće i američkog Kapitola u Vašingtonu u utorak ujutro moglo je da prouzrokuje jato ptica za koje su službe bezbednosti pomislile da je avion koji je neovlašćeno uleteo u zabranjenu zonu iznad Bele kuće i Kapitol hila.

Vojni izvor je rekao da se istražuju tri moguća uzroka incidenta: jato ptica, bespilotne letelice i atmosferska anomalija. Izvor je takođe rekao da helikopteri i lovci koji su poslati da istraže vazdušni prostor iznad glavnog grada SAD nisu našli ništa što bi moglo da podrži teoriju o pticama.Dva izvora sa Kapitola, međutim, tvrde da bi misteriozni objekat mogao biti jato ptica, budući da se kretao relativno sporim tempom, a njegovi obrisi su se pojavili i zatim nestali sa radara.

Snimak razgovora kontrole vazdušnog saobraćaja i pilota vojnih aviona ukazuje da je pilot prijavio jato ptica u vazdušnom prostoru i rekao da oni idu prema severozapadu.

Mediji su u utorak preneli da je došlo do povrede vazdušnog prostora Vašingtona, što je dovelo do privremenog zatvaranja Bele kuće i evakuacije zgrade Kongrea na Kapitolu. Nakon incidenta, Komanda za vazduhoplovnu odbranu Severne Amerike podigla je borbene avione kako bi presrela „sporo kretanje“ zbog kojeg je Bela kuća bila blokirana, a Kapitol hil evakuisan.

Podsetimo, vojni budžet SAD iznosi oko 700 milijardi dolara.

(Informer/CNN)

KOMENTARI2 komentara

  1. petrovgrad says:

    Možda je u pitanju jato kokošaka koje leti. Znam u moje selo smo imali kokoške koje lete.

    • Gardista says:

      U tvoje selo treba da hrane kokoske a ne da lete ko gugutke, samo da necuju sorosevi zeleni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *