КАКАВ ЦИНИЗАМ – ИМАЋЕ ПОСАО, АКО ИХ ИЗРАЕЛЦИ СВЕ НЕ ПОБИЈУ: Немачка обећава радна места Палестинцима

КАКАВ ЦИНИЗАМ – ИМАЋЕ ПОСАО, АКО ИХ ИЗРАЕЛЦИ СВЕ НЕ ПОБИЈУ: Немачка обећава радна места Палестинцима

25 априла 2024

НЕМАЧКА ће уложити 25 милиона евра у отварање нових радних места за Палестинце, за почетак на Западној обали и у источном делу Јерусалима, а циљ иницијативе је да се у року од три године отвори 25.000 нових радних места у области.

Иницијатива су договорили немачка министарка развоја Свења Шулце и нови палестински премијер Мухамед Мустафа, наводи се на веб страници немачког Федералног министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ).„Незапосленост на Западној обали се практично утростручила и сада износи 40 одсто“, навела је Шулце. Према њеним речима, иницијатива треба да допринесе и очувању постојећих радних места за Палестинце.

„Ужасни терористички напад Хамаса и рат у Гази који је у току већ су изазвали неизмерну патњу Израелцима и Палестинцима“, нагласила је Шулце.

KOMENTARI6 коментара

 1. Miki says:

  Nemci saglasni sa gašenjem Palestine kao države? Bolesna nacija

 2. New Yerk says:

  Koje to radno mesto košta samo 1.000 e ????????? Još pre 20-ak godina cifra je bila oko 10.000/radno mesto. Znači neeeemci...

 3. padre says:

  Kako su to samo sroćili, "užasan teroristički napad Hamasa i rat u Gazi"!

 4. Ficko says:

  Šta će Nemci da ulože, tričavih 25 miliona? Pa oni ne mogu ni sebi da pomognu. Sve je to mamac za Palestince, skrivanje zla koje se tamo događa. Ništa gluplje Nemci nisu mogli da ponude.

 5. michael pan says:

  Hitlerovci, fasisti puno bucu ...

 6. NikolaVeliki says:

  Ma Švabe imaju veeeliko iskustvo sa otvaranjem takvih radnih mesta. Još od vremena Hitlera, kada su otvarali takva "radna mesta" za Srbe, Ruse, Jevreje i Rome po Aušvicu, Mathauzenu, Osnabriku i ostalim poznatim "fabrikama", a zajedno s njima i hrvati po Jasenovcu, Novoj Gradiški ili dečija "radna mesta" po Sisku, Jadtrebarskom ili Virovitici... Samo bi sada "radnici" za "pravljenje sapuna" bili Palestinci !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u