КАКАВ ЦИНИЗАМ – ИМАЋЕ ПОСАО, АКО ИХ ИЗРАЕЛЦИ СВЕ НЕ ПОБИЈУ: Немачка обећава радна места Палестинцима

KAKAV CINIZAM – IMAĆE POSAO, AKO IH IZRAELCI SVE NE POBIJU: Nemačka obećava radna mesta Palestincima

25 aprila 2024

NEMAČKA će uložiti 25 miliona evra u otvaranje novih radnih mesta za Palestince, za početak na Zapadnoj obali i u istočnom delu Jerusalima, a cilj inicijative je da se u roku od tri godine otvori 25.000 novih radnih mesta u oblasti.

Inicijativa su dogovorili nemačka ministarka razvoja Svenja Šulce i novi palestinski premijer Muhamed Mustafa, navodi se na veb stranici nemačkog Federalnog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ).„Nezaposlenost na Zapadnoj obali se praktično utrostručila i sada iznosi 40 odsto“, navela je Šulce. Prema njenim rečima, inicijativa treba da doprinese i očuvanju postojećih radnih mesta za Palestince.

„Užasni teroristički napad Hamasa i rat u Gazi koji je u toku već su izazvali neizmernu patnju Izraelcima i Palestincima“, naglasila je Šulce.

KOMENTARI6 komentara

 1. Miki says:

  Nemci saglasni sa gašenjem Palestine kao države? Bolesna nacija

 2. New Yerk says:

  Koje to radno mesto košta samo 1.000 e ????????? Još pre 20-ak godina cifra je bila oko 10.000/radno mesto. Znači neeeemci...

 3. padre says:

  Kako su to samo sroćili, "užasan teroristički napad Hamasa i rat u Gazi"!

 4. Ficko says:

  Šta će Nemci da ulože, tričavih 25 miliona? Pa oni ne mogu ni sebi da pomognu. Sve je to mamac za Palestince, skrivanje zla koje se tamo događa. Ništa gluplje Nemci nisu mogli da ponude.

 5. michael pan says:

  Hitlerovci, fasisti puno bucu ...

 6. NikolaVeliki says:

  Ma Švabe imaju veeeliko iskustvo sa otvaranjem takvih radnih mesta. Još od vremena Hitlera, kada su otvarali takva "radna mesta" za Srbe, Ruse, Jevreje i Rome po Aušvicu, Mathauzenu, Osnabriku i ostalim poznatim "fabrikama", a zajedno s njima i hrvati po Jasenovcu, Novoj Gradiški ili dečija "radna mesta" po Sisku, Jadtrebarskom ili Virovitici... Samo bi sada "radnici" za "pravljenje sapuna" bili Palestinci !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *