KAKAV UČITELJ, TAKAV UČENIK: Brat premijera Albanije pulen Džordža Soroša, a u Beogradu pokazivao pasoš SAD

KAKAV UČITELJ, TAKAV UČENIK: Brat premijera Albanije pulen Džordža Soroša, a u Beogradu pokazivao pasoš SAD

15 oktobra 2014

541231588543da1f664fb3241358012_origOlsi Rama, brat premijera Albanije Edija Rame, uhapšen je zbog osnovane sumnje da je organizovao incident na utakmici Srbija-Albanija.

Kako prenosi RTS, Rama je upravljao bespilotnom letelicom, koja je poletela sa krova crkve u Humskoj.

U VIP loži stadiona Partizana uhapšena je grupa Albanaca, među kojima je bio i Rama, a, kako prenose mediji, pripadnicima policije je pokazao pasoš Sjedinjenih Američkih Država.

Iako nema zvaničnih potvrda i detalja o ovom slučaju, posle odluke UEFA da nema gostujućih navijača, od ranije je bilo najavljeno da će biti uhapšeni svi navijači Albanije koji se pojave na stadionu.

Rama je bio u VIP loži, sa delegacijom iz Albanije, čije prisustvo nije zabranjeno, a kako pišu beogradski mediji, Rama i njegova pratnja su se na stadionu našli na „insistiranje ambasadora iz Evropske unije“.

U 42. minutu nad stadionom Partizana se pojavila letelica na daljinsko upravljanje koja je nosila albansku zastavu sa porukom na kojoj je bila mapa velike Albanije i male Srbije. Sudija je prekinuo meč, zastavu je uhvatio Stefan Mitrović, a nekoliko igrača Albanije prišlo je i započelo tuču.

Olsi Rama – saradnik Džordža Soroša, „novinar“ i naučnik

Olsi Rama je mlađi brat premijera Albanije, rođen je 1969. godine, a zaposlen u kompaniji Pegasus Komunikejšns, a pre toga je radio u kompaniji Delfinus Medikal Tehnolodžis, a prethodno je radio kao naučni istraživač i menadžer projekata u medicinskom institutu Barbara En Karmanos u Detroitu.

Od 1993. do 1997. godine je bio programski direktor fondacije Otvorenog društva za Albaniju, koja je bila sponzorisana od strane fondacije Soroš.

U aprilu 1997. godine preselio se u SAD, gde je, kako se navodi na sajtu instituta u kojem je zaposlen, bio na udaru tajnih službi zbog saradnje sa Džordžom Sorošem, zbog novinarskih aktivnosti u pokrivanju “albanskih pobuna“.

Na svom Linkedin profilu napisao je da je kao profesionalni košarkaš nastupao za Dinamo iz Tirane.

KOMENTARI3 komentara

  1. Za Srbiju says:

    Koja drkost, koja demonstracija zaštite zapada! Treba ga likvidirati za primer.

  2. Zoran says:

    Treba Putina dočekati neka vide političari za koga je narod!

  3. niki says:

    E sad je samo pitanje da li cej nasi sakriti da je on bio umesan.Ako je bio umesan onda je sve jasno albanija mora biti suspendovana.Ovo je samo dokaz da ove banane drzave kao i Srbija su u rukama mafije jer kako je ovaj mafijas mogao da bude u albanskoj delegaciji kao sluzbeno lice.Znaci gospodo iz policije sve je u vasim rukama jer ako ovo sakrijete Srbija ce biti kaznjena i to je prosto ko pasulj.Ja licno mislim da cej sakriti jer to moze odnose pogorsati sa Albanijom.Ako sakrivaju genocid nad Srbima u Hrvatskoj i priznaju je kao drzavu i ustvari kosovo su fakticki priznali zasto ne bi i ovo sakrili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *