КАКО ЈЕ МИНИСТАР ИЗНЕРВИРАО ПУТИНА

KAKO JE MINISTAR IZNERVIRAO PUTINA

6 maja 2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin javno je kritikovao ministra za ekonomski razvoj Maksima Rešetnjikova, nakon njegovog izveštaja o merama za podršku stanovništva.

„Mnogo toga što sam upravo čuo je spisak mera koji je ranije bio usvojen. Nešto ste rekli kako ove mere funkcionišu i to je to. Zamolio bih Vas da pažljivo pogledate kako se te mere realizuju“, rekao je Putin sa uzdahom.Sve to vreme na licu Rešetnjikova bio je napet izraz.

Putin je naložio Rešetnjikovu da ga detaljno obavesti koliko se sredstava daje i kome u okviru mera podrške. On je naložio da se podaci sistematišu, kako bi se imao pregled situacije.

Bilo je primetno da je nakon govora Putina ministar uzeo u ruku bocu sa vodom i počeo nervozno da je vrti. Ne otvorivši je, ostavio ju je sa strane. Izgled činovnika je bio veoma zabrinut.

Poznato je da ruski predsednik zna javno da kritikuje visoke ruske zvaničnike.

KOMENTARI3 komentara

 1. Rista says:

  Putin zna da zasere. Tako je kritikovao i nekog ministra koji mu podneo izveštaj da Rusija danas izvozi svinjetinu čak i u Indoneziju, što je velika promena jer su pre samo 15 godina uvozili izbeljeno dugotrajno svinjsko meso iz američkih atomskih rezervi, jer nisu imali šta da jedu. Ne znam dal je to isti ovaj ministar, ali Putin puno lupa. I lepo on kaže onom prvom ministru "Pa stoko jedna, kako Rusija izvozi svinjsko meso u Indoneziju kad su oni muslimani i nejedu svinjetinu? Eto, mudrost koju ja ponekad imam kada nemam pojma o čemu govorim. Jeste Indonezija muslimanska država ali ne savim. Ima između 6 i 10 miliona nemuslimana koji jedu čvarke sa zadovoljstvom. Ali dok su Putina obavestili da je omano kao i svaki Zapadni političar koji nema pojma ni gde je Indonezija, bilo kasno. Obruka čoveka javno, bez veze i na pravdi Boga.

  • Nebeska Srbija says:

   Nije isti ministar..to je bio ministar za poljoprivredu..I nije mu Putin rekao "stoko", znam ruski a i gledao sam intervju.Ne blati coveka.

   • Ristin Đoka says:

    Znam i ja da nije rekao "stoko" ali ne brani čoveka koji blati po drugom čoveku jer je precednik pa mu se može. Ja se još sećam kada je i Putin, kao što su i Buš i Medvedev znali da se pojave očigledno pijani na nekom javnom nastupu. Ja ne sakrivam istinu ni o sebi, samo nisam na nivou da nekog poserem javno niti koga briga o mojim manama i vrlinama. Putin je najjavniji i najveći čovek na svetu, ali ni on nije Sveti. Bar za sada. Kada bude sveti, neću pisati istine o njemu ni pod razno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *