KАKО ЈЕ ПУТИН ШОKИРАО АМЕРИЧKУ ДЕЛЕГАЦИЈУ У МОСKВИ! Пришао је Kлинтону и рекао му једну реченицу, ДИПЛОМАТЕ САД У ТРЕНУТKУ ЈЕ ОБЛИО ЗНОЈ!

KAKO JE PUTIN ŠOKIRAO AMERIČKU DELEGACIJU U MOSKVI! Prišao je Klintonu i rekao mu jednu rečenicu, DIPLOMATE SAD U TRENUTKU JE OBLIO ZNOJ!

5 aprila 2019

Ruski predsednik Vladimir Putin ispričao je u Intervjuu Oliveru Stounu anegdotu iz jednog susreta sa tada aktuelnim američkim predsednikom Bilom Klintonom i visokom delegacijom SAD koja je došla u zvaničnu posetu Moskvi.

Naime, Putin se prisetio kako je u razgovoru sa Klintonom spomenuo i mogućnost da bi Rusija mogla da razmotri opciju da se pridruži NATO.– Klinton je samo kratko odgovorio „Zašto da ne“, ali su ostali članovi američke delegacije naprasno postali nervozni – kroz smeh je ispričao Putin.

Ruska televizija RT objavila je ovaj kratak deo iz Putinovog legendarnog intervjua Stounu uz komentar na Tviteru: „Vidite šta smo iskopali povodom 70. godišnjice NATO!“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Leutar (Eleftheria i thanatos) says:

  Sovijetski savez je 3 puta pokušao da se prikquči nato patku, jer bi time obismislio nato. Sloba je pokušao u Rambujeu 1999 da izbegne agresiju nato patka i da sačuva suverenitet. Putin, je 2003-e takođe pokušao. Ali nato bato želi da porobi svet.

 2. Leutar (Eleftheria i thanatos) says:

  priključi ,q=lj

 3. Budi Bog s nama says:

  Bilo je i logično da je Rusija u NATO-u kako bi sprečila sve te prljave kampanje, ali je amerika konstruisala alijansu radi svojih ličnih osvajanja. Klinton je pokvareni lisac, on je i objavio napad na Srbiju veče pre.

  • Velika Metla says:

   Upravo tako! Nijedan lopov ne bi voleo imati čestitog policajca u svojim redovima!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *