Dveri: Kako je SNS postao LDP, a ministar priznao Kosovo

Dveri: Kako je SNS postao LDP, a ministar priznao Kosovo

24 aprila 2013

173989_dveri_f
Pokret Dveri, izdao je saopštenje povodom gostovanja potpredsednika Vlade, Aleksandra Vučića i minstra pravde Nebojše Stefanovića na RTS-u, posle parafiranog sporazuma u Briselu:

Aleksandar Vučić je pre neko veče na RTS-u govorio tako da bi mu svi osnivači LDP-a pozavideli na kvalitetu prezentacije njihove drugosrbijanske ideologije:

1.„Ceo svet ne priznaje državne institucije Srbije na KiM” (osnovna dogma Druge Srbije od Dositeja i Skerlića do Čede Jovanovića: da je Zapad ceo svet!?!), kao da ne postoji 100 država, od koji su pet u EU, plus Rusija, Kina i druge najmoćnije države sveta koje ne priznaju nezavisno Kosovo i podržavaju Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije;

2.„Kad potpišemo briselski sporazum počeće da hrle strane investicije u našu zemlju, pa i na sever Kosova i Metohije – imam obećanje Hilari Klinton i Nemaca” (kao što je pohrlilo onih 6 obećanih milijardi kad je srušen Milošević) – naš narod bi rekao: obećanje ludom radovanje;

3.„NATO je garant sporazuma” (kao što je bio 1999. i 24. marta 2004. za vreme progona Srba sa KiM i rušenja naših svetinja) – ko veruje NATO-u ne sme da bude na čelu Srbije jer je opasan po bezbednost Srbije.

Razmere Vučićeve opsednutosti Zapadom su više nego alarmantne i očito je da on Zapad smatra jedinim čovečanstvom i da će nastaviti Tadićevu politiku da EU nema alternativu i da Srbija treba da uđe u EU po svaku nacionalnu cenu.

Kako je Nebojša Stefanović priznao nezavisno Kosovo
Na ovo preuzimanje LDP ideologije od strane SNS nadovezao se Nebojša Stefanović, nazovi predsednik Skupštine Srbije, sa najvećom političko-pravnom nebulozom izrečenom u novijoj istoriji Srbije: da Skupština ne može da se izjašnjava o briselskom sporuzamu jer bi to onda značilo da je u pitanju ugovor između dve države, što znači da je Vlada Srbije sklopila međudržavni sporazum i priznala nezavisno Kosovo, ali Skupština kao neće.

Kada se uzme u obzir da je sadašnji sastav Skupštine Srbije, a posredno i aktuelna Vlada Srbije u celini, proizvod izborne krađe, jasno je da su obe institucije nelegitimne i da će sve što donosi vladajuća većina biti poništeno kada patriotski blok dođe na vlast posle vanrednih parlamentarnih izbora. Posebno naglašavamo da se protivimo bilo kakvim nameštenim referendumima o briselskom sporazumu od strane vlasti, jer se ne može izlaziti na referendum o sporazumima koji krše Ustav Srbije, i to dok i dalje traje sramno ćutanje Ustavnog suda Srbije. Možemo se izjašnjavati samo da li smo za Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije ili za Evropsku Uniju po svaku nacionalnu cenu.

Najbolje rešenje za sve najviše državne funkcionere koji svakodnevno zapevaju kako im je teško i kako trpe velike pritiske i pretnje jeste da podnesu ostavke kao Aleksandar Vulin i da idemo na vanredne parlamentarne izbore, svako sa svojom politikom po pitanju Kosova i Metohije i EU. Pa na jednoj strani da nastupi koalicija SNS-SPS-DS-URS-LDP-TAČI, a na drugoj DSS-SRS-DVERI i druge patriotske organizacije i intelektualci, pa neka narod kaže svoju reč za koga je od ove dve strane.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *