KАKО МОСKВА ОВО РАДИ, РУСKА УДАРНА ПОДМОРНИЦА ТРИ ДАНА НЕВИДЉИВА УСРЕД ФЛОТЕ НАТО БРОДОВА!

KАKО МОСKВА ОВО РАДИ, РУСKА УДАРНА ПОДМОРНИЦА ТРИ ДАНА НЕВИДЉИВА УСРЕД ФЛОТЕ НАТО БРОДОВА!

4 јануара 2022

Руска подморница неприметно је ушла у подручје где се налази флота америчких бродова укључујући и носаче авиона. Војска САД је ово желела да сакрије од јавности, али је информација ипак процурела. KО ју је обелоданио није јасно – Москва, Пекинг или неко из америчке морнарице.Посада руске подморнице успела је да уђе у круг ударне групе америчких носача авиона код обала Италије, што је створило изузетно напету ситуацију за Сједињене Државе.

Познато је да су након открића руске дизел-електричне подморнице тек трећег дана, у то подручје брзо распоређени патролни противподморнички авиони и специјални бродови способни да прате подморнице, међутим, по свему судећи, руска подморница је поново изгубљена.

Kако произилази из достављених информација, руска подморница се налазила између Малте и Сицилије, у зони приближне локације ударне групе носача авиона америчке морнарице предвођене носачем авиона УСС Хари Труман.

С обзиром на то да се и руска подморница пре дан налазила у истом рејону, стручњаци су изнели мишљење да посада руске подморнице, која поседује довољну количину наоружања способног да уништи половину флоте САД, прати ударну групу носача авиона.

То укључује прикупљање обавештајних података о кретању, посебно у позадини недавне америчке најаве да ће флота бити спремна да покрије Украјину у случају наводно планиране руске инвазије на Донбас.

Тип пронађене руске подморнице не назива се именом, међутим, нешто раније се сазнало да је руска дизел-електрична подморница Новоросијск ушла у Средоземно море.

KOMENTARI2 коментара

  1. Bilo jednom u Amerike says:

    Razbiće baba Natine brodove kao dete zvečku.

  2. Сам у кући says:

    Ко зна, зна.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u