KАKО МОСKВА ОВО РАДИ, РУСKА УДАРНА ПОДМОРНИЦА ТРИ ДАНА НЕВИДЉИВА УСРЕД ФЛОТЕ НАТО БРОДОВА!

KAKO MOSKVA OVO RADI, RUSKA UDARNA PODMORNICA TRI DANA NEVIDLJIVA USRED FLOTE NATO BRODOVA!

4 januara 2022

Ruska podmornica neprimetno je ušla u područje gde se nalazi flota američkih brodova uključujući i nosače aviona. Vojska SAD je ovo želela da sakrije od javnosti, ali je informacija ipak procurela. KO ju je obelodanio nije jasno – Moskva, Peking ili neko iz američke mornarice.Posada ruske podmornice uspela je da uđe u krug udarne grupe američkih nosača aviona kod obala Italije, što je stvorilo izuzetno napetu situaciju za Sjedinjene Države.

Poznato je da su nakon otkrića ruske dizel-električne podmornice tek trećeg dana, u to područje brzo raspoređeni patrolni protivpodmornički avioni i specijalni brodovi sposobni da prate podmornice, međutim, po svemu sudeći, ruska podmornica je ponovo izgubljena.

Kako proizilazi iz dostavljenih informacija, ruska podmornica se nalazila između Malte i Sicilije, u zoni približne lokacije udarne grupe nosača aviona američke mornarice predvođene nosačem aviona USS Hari Truman.

S obzirom na to da se i ruska podmornica pre dan nalazila u istom rejonu, stručnjaci su izneli mišljenje da posada ruske podmornice, koja poseduje dovoljnu količinu naoružanja sposobnog da uništi polovinu flote SAD, prati udarnu grupu nosača aviona.

To uključuje prikupljanje obaveštajnih podataka o kretanju, posebno u pozadini nedavne američke najave da će flota biti spremna da pokrije Ukrajinu u slučaju navodno planirane ruske invazije na Donbas.

Tip pronađene ruske podmornice ne naziva se imenom, međutim, nešto ranije se saznalo da je ruska dizel-električna podmornica Novorosijsk ušla u Sredozemno more.

KOMENTARI2 komentara

  1. Bilo jednom u Amerike says:

    Razbiće baba Natine brodove kao dete zvečku.

  2. Sam u kući says:

    Ko zna, zna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *