Како на природан начин избећи опасност од заразних болести и штетности вакцина

Kako na prirodan način izbeći opasnost od zaraznih bolesti i štetnosti vakcina

20 decembra 2016

gfh43hd-640x426

Zabrinost zbog bezbednosti naše trenutne vakcinacije izgleda da raste svaki dan, kako obrazovani zdravstveni stručnjaci naglašavaju činjenicu da vakcine sadrže toksine kao što su živa, aluminijum i formaldehid. A, posebno kod naše dece, ovi toksini mogu lako da nadvladaju telo i izazovu nepovratnu štetu.

Jedan uznemirujući primer je FLUAD vakcina protiv gripa, koju je nedavno izdao Novartis, koja sadrži skvalen – za koji mnogi sumnjaju da je supstanca koja izaziva Sindrom Zalivskog rata. Osim toga, ne treba zaboraviti da je nedavno nezavisno laboratorijsko istraživanje potvrdilo da su mnoge uobičajene vakcine kontaminirane glifosatom – toksičnim herbicidom koji se nalazi u Roundup-u, piše “Naturalnews”.

Otkrijte siguran i efikasan način da smanjite toksične efekte vakcine na vas i vašu porodicu. Očigledno, najbolji način da se izbegne oštećenje toksinima je da se izbegne izlaganje. Ali, to nije uvek moguće – u zavisnosti od situacije. U razgovoru za NaturalNews.com, Džonatan Lendsmen i Tomas Levi su govorili o efikasnim načinima da se smanji rizk oštećenja vakcinama. O ovome se retko raspravlja u javnosti i nikada ne objavljuju vodeći mediji.

Optimalni protivotrov za sve toksine i oksidativni stres, uključujući i one iz vakcina

Dr Levi kaže da prava doza vitamina C može bezbedno i efikasno eliminisati opasnost od svih virusa – kao i toksina od predoziranja, pa čak i otrova nakon ujeda zmije. Prema rečima dr Levija, velike doze vitamina C su u stanju da unište patogene koji izazivaju male boginje, zauške, virusni encefalitis, herpes, mononukleozu, virusnu upalu pluća, boginje, ebolu i grip.

Terapija visokim dozama vitamina C je posebno korisna kada se daje zajedno sa vakcinama, jer ove inekcije predstavljaju toksični izazov i nanose znatan oksidativni stres – naročito kod beba, kod kojih su mozak i nervni sistem posebno osetljivi na nove toksine.

Imajte na umu da je vakcinacija toksično rešenje i da se moraju odmah neutralisati, ili mogu dovesti do ozbiljnih neuroloških oštećenja – uključujući i autizam. Vitamin C ne samo da blokira nepovoljne nuspojave vakcine, nego i povećava imuni odgovor organizma.

Upozorenje o vakcinama: Konvencionalno obučeni lekari odbijaju da vide očiglednu istinu

To zašto se vitamin C ne daje rutinski zajedno sa vakcinama je izvor frustracija i zbunjenosti mnogih zagovornika vitamina C i integrativnih pružalaca zdravstvenih usluga – propust koji dr Levi pripsuje ekstremnom otporu Zapadne medicine da prihvate tretmane koji dovode u pitanje mudrost konvencionalne medicine.

U stvari, dr Levi kaže: “Mnogi lekari neće ni uzeti u obzir čitanje nečega što dolazi od izvora koji se ne smatraju dostojnim da proizvedu nove medicinske koncepte.“

A ovaj slučaj o zapanjujućim moćima vitamina C nije potpomognut kliničkim studijama koje su pogrešno sprovedene. Najčešći problem je što istraživači – po nadzoru ili po dizajnu – rutinski upravljaju dozama koje su suviše male da bi pružile terapeutske prednosti.

Vreme je za istinu: Ako se vaš porodični lekar ili pedijatar ne slaže sa protokolom da uz vakcinu daje i vitamin C, dr Levi savetuje da nađete drugog lekara.

Webtribune.rs

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *