КАКВА БРУКА ОД ЧОВЕКА! Угљанин се сусрео са ПРЕДСЕДНИКОМ АЛБАНИЈЕ, а онда својим потезом РАЗБЕСНЕО СРБИЈУ! Нова провокација!

KAKVA BRUKA OD ČOVEKA! Ugljanin se susreo sa PREDSEDNIKOM ALBANIJE, a onda svojim potezom RAZBESNEO SRBIJU! Nova provokacija!

26 novembra 2018

Predsednik Albanije Iljir Meta u nedelju je „trošio“ drugi dan posete Rožajama, opštini koja se dobrim delom svoje teritorije naslanja na Srbiju i Kosmet.

Njegovu posetu obeležila su razna dešavanja, a posebno upečatljivo bilo je u subotu uveče u sali Centra za kulturu.

Naime, predsednik SDA Sandžaka, koji je u Rožajama bio predstavljen kao predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća u Srbiji, pozdravio je predsednika Albanije na albanskom jeziku.Naravno, Sulejman Ugljanin je bio nagrađen frenetičnim aplauzom prisutnih, koji su došli da sa Metom obeleže 28. novembar, Dan zastave, nacionalni praznik Albanije, i 550-godišnjicu Đorđa Kastriota Skenderbega i njegove borbe protiv Osmanskog carstva.

Osim Ugljanina, Metu su u Rožajama dočekali potpredsednik Vlade Crne Gore i lider Bošnjačke stranke Rafet Husović, poslanik te stranke Ervin Ibrahimović, ambasadori Albanije i lažne države Kosovo u Crnoj Gori, predstavnici albanskih partija u Crnoj Gori i predsednici opština Peć, Istok i Petnjica.

KOMENTARI6 komentara

 1. Barakuda says:

  Razbesneo Srbiju....vidim splavovi prazni, niko ne jede i ne pije, a policija hvata kokošare umjesto da ovoga zatvori na doživotnu robiju i da primjer svakome u Srbiji kakva je kazna za izdaju !

 2. Sasha says:

  Svi se oni slatko zezaju s nama, narode moj, a EU cuti! Sta je sada, Evropska unijo, sto cutis? Gde su tvoja nacela demokratije? Nesto si mi se ucutala,Evropska unijo... Kako god, MI SRBI smo kolekva civilizacije...

 3. Zoran says:

  "VUČIĆ O KOSMETU: Albanci su spremni da plate svaku cenu, a da li smo mi?"

 4. Zoran says:

  "Aleksandar Vučić: "Ljudi misle da je Kosovo naše od pamtiveka, ali to nije istina. Albanci su spremni da plate zaokruživanje državnosti, a šta ćemo mi ukoliko dođe do bilo kakvog sukoba?""

 5. Barakuda says:

  Pa tata mu je albanac....biološki !

 6. Posmatrac says:

  Cudno, ova bagra se okupila da proslave borbu Srbina Kastratija protiv Turaka, a oni turcini.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *