KАKВА ПОРУKА ИЗ ВЕНЕЦУЕЛЕ! Мадуро ОДБРУСИО Трампу! (ВИДЕО)

KAKVA PORUKA IZ VENECUELE! Maduro ODBRUSIO Trampu! (VIDEO)

29 januara 2019

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro optužio je SAD za organizovanje državnog udara u toj latinoameričkoj zemlji.

Maduro je upozorio da Karakas prekida diplomatske odnose sa Vašingtonom i naredio američkim diplomatama da napuste Venecuelu.

U svom govoru pred diplomatama koje su se nedavno vratile iz Sjedinjenih Američkih Država Maduro se obratio američkom predsedniku Donaldu Trampu na engleskom: „Dalje ruke od Venecuele, odmah!“

​„Trampe, vi ste odgovorni za svako nasilje do kog bi moglo da dođe u Venecueli, to je vaša odgovornost. Krv koja bi mogla da bude prolivena u Venecueli je na vašim rukama, predsedniče Trampe“, naglasio je Maduro.

U Venecueli su 21. januara počeli masovni protesti protiv aktuelnog predsednika Venecuele Nikolasa Madura. Predsednik parlamenta Venecuele Huan Gvaido se 23. januara proglasio za privremenog šefa države tokom trajanja mandata privremene vlade u zemlji.

Sjedinjene Američke Države i niz drugih zemalja priznale su Gvaida i zahtevale od predsednika Venecuele Nikolasa Madura, kojeg ne smatraju legitimnim šefom države, da ne dozvoli nasilne akcije protiv opozicije. Maduro je Gvaida nazvao „marionetom Sjedinjenih Američkih Država“.

KOMENTARI4 komentara

 1. Velika Metla says:

  Zabole agresora Trampa briga za izjave Madura! Tramp je samo jedan sadašnji od svih bivših agresora te nacističke tvorevine zvane amerika! naci-amerikanci su rešili da opljačkaju naftu venecuelanskog naroda! Da li će uspeti vreme će pokazati!

  • padre says:

   Maduro nije toliko govorio Trampu, nego drugima, daznaju šta jih čeka od SAD!

 2. Pera says:

  Ocigledno da cionisti vise ne prezaju od otvorene diktature. Ono sto je neverovatno je da su amerikanci totalno zombirani i poslusni kucici da ne shvataju sta im gazde rade. Svu industriju i donekle poljoprivredu su iselili iz zemlje. Pola amerikanaca je gladna i bez krova nad glavom i nista !?!?!?!?!?

 3. Vesko says:

  Ma nek se ostavi toga, Maduro treba da pozove Rusiju i Kinu da dodu sa svojom armadom ODMAH, prije nego sto bude kasno, i da trazi od Rusije i Kine da pomognu Venecueli finansijski da se oslobodi ekonomskih teskoca!! Sav dug treba otpisati ili zamrznuti koji se duguje SAD ili Zapadu koji se umijesao u politiku u drzavi i zamoliti Kinu i Rusiju da naprave finansijski plan za ozivljavanje ekonomije!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *