КАКВЕ НАМЕРЕ ИМА: Бил Гејтс новим планом за свет после короне изнервирао многе

KAKVE NAMERE IMA: Bil Gejts novim planom za svet posle korone iznervirao mnoge

3 februara 2021

Ideja Bila Gejtsa da se formira globalni sistem upozorenja na bolest, navela je korisnike društvenih mreža da postave pitanje zašto milijarder koji nije iz medicinske struke kuje takve planove koji im ulivaju strah da mogu postati platforme za tiraniju.Suosnivač Majkrosofta i treći najbogatiji čovek na svetu oglasio se u ponedeljak na Tviteru i založio se za novi sistem za koji je rekao da će pomoći u sprečavanju budućih pandemija. To bi uključivalo ogromne platforme za testiranje koje bi mogle da testiraju 20 odsto stanovništva svake nedelje, rekao je Gejts u videu u kojem promoviše svoje planove. Dodao je da će se budući tretmani, poput monoklonskih antitela i vakcina, razvijati daleko brže kao odgovor na širenje bolesti ubuduće.

Gejts i njegova supruga Melinda objavili su detaljan plan u svom godišnjem pismu koje je objavljeno prošle srede, ali video objavljen na Tviteru ostavio je jači utisak. Snimak prikazuje Gejtsa kako se kreće oko malih figurica, poput šahovskih, na svetskoj mapi.

Figurice predstavljaju ljude različitih rasa, a Gejts ih pozicionira tako „da uoče početke širenja bolesti, čim se one dogode, bilo gde u svetu“. Ako takozvani „globalni sistem upozorenja“ identifikuje novu zarazu, timovi onih koji prvi reaguju, poput „pandemijskih vatrogasaca“, požuriće na lokaciju da zaustave izbijanje epidemije, rekao je Gejts, koristeći avione, helikoptere i figurice u zaštitnim odelima žute boje kako bi ilustrovao poentu.

„Zaustavljanje sledeće pandemije zahtevaće velika ulaganja, ali mislim da je ovo najbolja polisa osiguranja koju je svet mogao kda kupi“, rekao je Gejts.

Gejtsov plan je naišao na skepticizam i strah na društvenim mrežama, gde su oni koji su pogledali snimak istakli da su takve institucije, kao što su Centri za kontrolu i prevenciju bolesti i Svetska zdravstvena organizacija, već optuživane kada je reč o oraćenju izbijanja bolesti i sugerisali su da Gejts ima podle motive, prenosi RT.

„Bil Gejts postavlja temelje za još pandemija, zalažući se za armiju učesnika i jasno želi da čitava populacija ide na preglede svakih šest nedelja. Ovo je očigledno plan za dominiranje svetom i to je zlo“, napisao je jedan korisnik Tvitera.

Gejts je blokirao komentare na svom nalogu na Tviteru, osim za ljudi koje prati na toj mrežu, ali mu ni to nije pomoglo da izbegne kritike.

„Bil je toliko siguran da sprečava us**ne pandemije, da blokira komentare. Propaganda“, rekao je komentator Endi Bird.

Na Tviteru se pojavilo i pitanje – da li Bil Gejts planira još mnogo pandemija?, a objavljeno je i: „Poslednji put kada je Bil Gejts imao bilo kakve veze sa pandemijom, prava pandemija se dogodila manje od dva meseca kasnije. Uskoro će se dogoditi nešto veliko“.

Gejts je prošle nedelje rekao da je tokom pandemije virusa korona bio na meti zlih teorija zavere. On je sugerisao da platforme društvenih medija možda treba da cenzurišu takve napade.

KOMENTARI9 komentara

 1. sasulja says:

  Ovaj je podmukliji od hitlera,ameri morate ovo g...o,sto pre "pocistiti" jer mnogo zaudara.

  • Kleks says:

   Testiranje PCR je u stvari podlo uzimanje genetskog otiska svakog testiranog,besvesnog Zemljanina.Zašto ova spodoba želi uzeti od svakog, saznaće se kad bude prekasno da se popravi šteta.Jer su Zemljani svedeni na status - ovaca.A namena ovaca se zna.

 2. jovan says:

  Ljudi, taj Gejts i njegova BANDA koja pravi plan da TOTALNO KONTROLISE SVAKOG COVEKA U SVAKOM MOMENTU, morace da se vizicki eliminise, ili svet ide u totalitarizam gori od Hitlera, gori od robovlasnickog Rima!

 3. test01 says:

  Ocigledno je da kill-bill drzi vecinu svetskih organizacija pod kontrolom (na njegovom su platnom spisku kao kod svake dobro organizovane mafije), placa i kongresmene u USA a ocigledno ima podrsku i CIA i FBI. On je "isturena" figura u ovoj prici. Nece se ovo smiriti - zlocinci su uzeli maha i rade sve sto pomisle, osilili su se !!!

 4. Fladomir says:

  Kad se pojavio Bil na sceni najavljen je ka vundekind. Mala je stepenica između ludaka i genija.

 5. persida says:

  Previse se osilio, neka pazi da se ne oklizne na bananu.

 6. Žarko says:

  Ma nije mu uspelo prvom pandemijom da čipuje sve ljude, pa ajde da napravi plan B... Pandemija 2 ... Pandemija3...

 7. Žarko says:

  Igra se doktora a nema diplomu. Dokon čovek.

 8. I Love Jesus says:

  Sada je potrebno da kupi i platforme tih društvenih medija koje sugerišu "zle teorije o njemu" Da, zaista zašto svi ne pričamo samo lepo o njemu pa čovek je koji voli ljude, filantrop, ali samo kao mrtve, iskopaće tebe billy. Šta sad? Čovek samo radi svoj posao - Agendu smrti. Neko mora da bude i naš pogrebnik, valjda imamo čast da to bude billy. Ima laku ruku, ako je još i vakcina kvalitetna - nećemo ni da osetimo. Ovaj svet nema šta da izgubi a dobija samo nebo, nas pravednike po pravdi Božijoj neka izginemo i kod Boga ćemo se naći.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *