KАМАЛА ХАРИС KАО НИKАД ДО САДА ЗАПРЕТИЛА РУСИЈИ: Бранићемо територијални интегритет Украјине, а уследиће још нешто ЖЕСТОKО

KAMALA HARIS KAO NIKAD DO SADA ZAPRETILA RUSIJI: Branićemo teritorijalni integritet Ukrajine, a uslediće još nešto ŽESTOKO

30 decembra 2021

Potpredsednica SAD Kamala Haris izjavila je da bi Rusija mogla da očekuje sankcije kakvih do sada nije bilo zbog situacije u Ukrajini. Potpredsednica je na televiziji „Si-Bi-Es“ istakla da Sjedinjene Američke Države koordinišu svoj stav sa saveznicima i direktno ga saopštavaju ruskim vlastima.– Direktno razgovaramo sa Rusijom. Veoma jasno stavljamo do znanja da Rusija ne treba da zadire u suverenitet Ukrajine, da ćemo mi braniti njen teritorijalni integritet – odgovorila je Harisova na pitanje da li će u narednih nekoliko nedelja izbiti pravi rat u Evropi.

– Radimo sa našim saveznicima… i jasno smo stavili do znanja da smo spremni da primenimo sankcije kakve ranije niste videli – dodala je ona.

Rusija je više puta negirala optužbe Zapada i Ukrajine za „agresivna dejstva“, navodeći da nikome ne preti i nema nameru nikoga da napada, a da se izjave o „ruskoj agresiji“ koriste kao izgovor kako bi se više vojne tehnike NATO-a razmestilo u blizini ruske granice.

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije ranije je napomenulo da su izjave Zapada o „ruskoj agresiji“ i mogućnosti da se Kijevu pomogne da se odbrani od nje smešne i opasne. Pri tome, Kijev i zapadne države u poslednje vreme izražavaju zabrinutost zbog navodnog intenziviranja „agresivnih dejstava“ Rusije u blizini granica Ukrajine.

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao je da Rusija premešta trupe unutar svoje teritorije i po sopstvenom nahođenju. Prema njegovim rečima, to nikome ne preti i ne bi trebalo nikoga da brine.

Moskva i Vašington izražavaju spremnost da razgovaraju o obostranim zabrinutostima i pripremaju konsultacije u bilateralnim i multilateralnim formatima.

KOMENTARI12 komentara

 1. milos says:

  takvo ponasanje kamilo vodi u atomski rat, gde amerike nece biti. naravno stradace i rusija, ali ako mislite da ce vam rusi dozvoliti da postavite rakete na 7 min do moskve, setite se kubanske krize..

  • Kulak says:

   I Hitler je pretio Rusiji. Zna se kako je prošao.

   • Velika Metla says:

    Eeeeee da je samo Hitler..., bilo je njih MNOGO. Sve posle njih je poznata istorija.

 2. padre says:

  Ova je predugo bila na odmoru, pa ne shvata, da se je situacija promenila!

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Ona bi američke rakete u Harkov, pa da za pet minuta tuče Moskvu. Ako se Rusija protiv takvih namera Amera pobuni, uvesti im žestoke sankcije. Ma vidi Boga ti!

 3. Milunka Savić says:

  Kada braniš Ukrajinu od Rusije onda drži tu lepu zadnjicu uza zid jer sami Ukrajinci mogu da ti uteraju leđno dok se ti boriš frontalno sa Rusima u grupi, ili baš voliš da se žrtvuješ za svetu stvar kao ljubav? Bolje ti je među tvojim kamalama i kamilanima na beverli hilsu.

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Ako Ameri stvarno neće da se maknu iz ukrajine, ja bih da sam na mjestu Rusa postavio nuklearne projektile na Kubu, Venecuelu i Nikaragvu i opkolio SAD sa svih strana velikim nuklearnim podmornicama. RUSIJA TO MOŽE. Pa da vidimo čija majka...........

 4. History planet says:

  Nikada niko pobedio Rusiju nije ni u šahu, a kamoli ratu.

 5. milorad5 says:

  kamala i njeni KABALA drugari će bit ipobijeni jer hoće da izazovu atomski rat,očigledno idu na zadnju kartu i sada će da lete glave iz tog društvanceta,jer nisu JEDINI na svetu.

 6. Gospodi Pomiluj says:

  Tipična žena u politici - srećna i glupa.

  • Portopranco says:

   Ova Kamala Kabala može da nam prodaje svoja ezoterična učenja i kabalističko računanje, ali mi znamo pravu matematiku. A ta matematika kaže da Rusija na prostoru ukrajine ima i uvijek će imati apsolutnu geostratešku prednost. Tako da Kamala Kabala može svoje teoreme objesiti mačku o rep.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *