КАМАЛА ХАРИС обрисала руку о сопствене панталоне

KAMALA HARIS obrisala ruku o sopstvene pantalone

24 maja 2021

AMERIKANCI sebe već decenijama prodaju za novi „izabrani narod“. Oni to, nema sumnje, i jesu po agresivnosti prema drugim zemljama i narodima i po njihovom vređanju i ponižavanju.

Čak se ne libe da se kao prema pripadnicima niže rase odnose i prema liderima zemalja koje su im savezničke.To je upravo prodemonstrirala potpredsednika Sjedinjenih Država Kamala Haris. Za vreme susreta sa predsednikom Koreje Mun Džae Inom. Odmah posle rukovanja sa visokim gostom iz Seula – obrisala je ruku o pantalone!

Sa `dežurnim osmehom` na licu.

To je zasmetalo, uprkos osmehu, i mnogim Amerikancima. Krenula su pitanja i komentari kojima nikakav komentar nije potreban…

„Da li ovo Južna Koreja više nije saveznik Sjedinjenih Država?

„Neki će tvrditi da je to učinila zbog koronavirusa. Samo, ne možete izbrisati virus sa dlana brišući ga o pantalone. Pored toga, Kamala je potpuno vakcinisana“.

„Zar je ovo potpredsednik Sjedinjenih Država? Pokazala je nepoštovanje prema gostu, a da je republikanka Haris bi u svim medijima, bez sumnje, odmah bila optužena za rasizam!“

„Pogrešan je način na koji je Haris odlučila da postane glavna figura međunarodne politike“.

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Vakcina cini svoje, zena je vec u fazi raspada. Prostakusa na kub.

  2. Rista says:

    Južnokorejska lutka na koncu imao oznojane šake. To je fela ljudi koju niko ne ceni i ne podnosi na belom svetu i uvek imaju kompleks slugeranje. Da se samnom rukovao ja bih oma otrčo da operem ruke. To što ga Amerikanci primaju na visokom nivou nepoznatog stepena je samo način kako takve sluge držati u pokornosti. Nešto slično je doživeo i Makron, samo preko telefona. Ima jedna mutna medalja gde su Japanci i Južnokorejanci jedna strana. A druga strana su njina krvna braća Kinezi. Imaju istu ulogu i ispunjavaju je ponosno. Rade za Ameriku. I jedna i druga strana imaju prava na oružje drugog stepena ali nemaju pravo ujedinjenja niti u jednu državu niti u savez sa drugim državama. Kolikogod je Severna Koreja usamljena i izolovana, toliko je i Južna. Posete Americi su utešne. Imaju čak pravo da otvaraju poslove sa propalim narodima posle američke okupacije nad kojima se iživljavaju i svete zbog robovanja Americi. Jedan od takvih naroda su Srbi i to je sav izlet Južno Korejanaca. Kina ima dozvolu da sa takvim državama sklapa ugovore i otkupljuje sirovine budzašto posle propasti ili od američkih bombi ili sankcija. Takve države su na primer Srbija, Rusija i Iran. Mukica onda ode u Ameriku po savete a njegovi robovi u Srbiju da se malo iživljavaju nad propalim Srbima. To što je nedefinisana Kamara samo obrisala dlan je izuzetno pristojno posle rukovanja sa takvim kreaturama. Ne mislite valjda da je trebala da poliže svoj dlan? Mora da je šlog strevio kada je osetila da se Munkica sav utoljo i preznojo. Dobro se nije usro od straha. Uz slugeranjski osmeh.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *