КАМЕРОН ПАНИЧИ: Британији пријети све агресивнија Русија

KAMERON PANIČI: Britaniji prijeti sve agresivnija Rusija

14 jula 2015

Britain Prime MinisterMeđu glavnim pretnjama Velikoj Britaniji su sve veća agresivnost Rusije, džihadisti i hakeri, izjavio je danas britanski premijer Dejvid Kameron.

Prema mišljenju šefa britanske vlade, kako prenosi Bi-Bi-Si na ruskom, glavno uporište razvoja britanske odbrane treba da budu bespilotne letjelice i elitne naoružane jedinice.

Britanski javni servis podsjeća da je britanski minister finansija Džordž Ozborn prošle sedmice potvrdio da će Kraljevina povećati vojni budžet do dva odsto bruto društvenog proizvoda, u skladu sa ciljevima i zadacima NATO-a.

U junu je Kameron potvrdio da London zauzima beskompromisnu poziciju prema Rusiji u vezi sa pripajanjem Krima i nastavkom krize na istoku Ukrajine.

Prema riječima britanskog premijera, Donbas i Krim Velika Britanija I dalje smagtra neodvojivim dijelovima ukrajinske države, navodi ruski servis Bi-Bi-Si-ja.

KOMENTARI6 komentara

 1. mija says:

  Ovaj je ili pijan ili lud. Džihadisti iz Rusije? E svašta ćemo se mi naslušati i načitati od ovog Zapada!

 2. Vanja says:

  Glavne pretnje Velikoj Britaniji su njena politicka garnitura i njeni bankari. Da li ti ljudi uopste shvataju da sa samo par nuklearnih projektila Rusija moze da zbrise njihovo ostrvce sa lica zemlje ? Znajuci to, ipak su i dalje najagresivniji u odnosu na Rusiju, jer ime je mrznja duboko usadjena u gene.

 3. Apis says:

  VATIKAN, LONDON I VAŠINGTON SU IZVOR ZLA I PRETNJA OPSTANKU CIVILIZACIJE!

 4. Jan Kun says:

  Kao su britanci brinu o Donbasu I Krimu. A kako su odmah posle prvog svetskog rata darovali celu Jadransku Obalu Italijanima a sad se toliko brinu za Ukrainu koja je u celome darovana od ruskih vladara sve do Hruščova.

 5. mmm says:

  Ovaj konacno nije normalan.Pa oni sami su pretnja svom narodu i celom svetu , barabar sa SAD i Briselom i Nemackom.On se pravi" Englez", sto i jeste.

 6. PERO says:

  jel smatraju tako a kosovo ne spada pod istu lupu tamo neotudjivo a kosovo otudjivi deo drzave kako su samo cinicni i licemerni treba njih zbrisati sa lica zemljine kugle jer oni su deo genocizma od ko zna koliko vekova unazad pobili su milione i milione naroda ko zna koliko drzava i kontinenta ......

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *