Кампања ДВЕРИ и ДСС биће финансирана из Америке!

Kampanja DVERI i DSS biće finansirana iz Amerike!

27 januara 2016

dss-dveri_0Prema saznanjima koje imam, gospođa Jasmina Vujić, predsednica političkog saveta „Dveri“ se u ovom momentu nalazi u Sjedinjenima Američkim Državama gde se bavi prikupljanjem novca za kampanju koju će voditi Dveri i DSS. Uslov donatora iz Amerike je da Dveri već na ovim izborima naprave predizbornu koaliciju sa Demokratskom strankom i da na platformi „novog DOSa“ naprave ozbiljnu polarizaciju u društvu.

Operacija sastavljanja novog DOS-a je krenula od Grada Čačka u kome je napravljen savez Dveri i Demokrateske stranke i koji je istakao predsednika Dveri Boška Obradovića kao kandidata za gradonačelnika.

Cilj ovoga je da se američkim donatorima prikaže rad na terenu koji vodi u pravcu stvaranja novog DOS-a, kao i da se stranačka struktura Dveri navikne na ovaj savez imajući u vidu da sem Boška Obradovića i Jasmine Vujić i par njima lojalnih poslušnika drugi funkcioneri Dveri nisu za saradnju sa Amerikom i za pravljenje novog DOS-a.

Da bi se prikrilo odakle Dverima novac za kampanju organizovana je donatorska večera na koju su pozvani pojedini privrednici iz Srbije i Republike Srpske, koji će služiti kao paravan za prikrivanje stvarnih finasijera.

Takođe, podsećam srpsku javnost da sam prošle nedelje javno izneo dokaze da je Jasmina Vujić agent američkog interesa u Srbiji, a što nije demantovano.                    

Miroje Jovanović, potpredsednik Treće Srbije

KOMENTARI13 komentara

 1. miodrag stević says:

  ŠTA JE SRBENDE, VERUJEM ISKRENO, NEJISKRENIJE DA NISTE ZATEČENI. NAVIKLI STE VI SRBI DA VA S NAVLAČE - VOLITE VI TAKO DA ŽIVITE. BEZ ZAVLAČENJA VI BI NE BISTE MOGLI DA ŽIVITE NORMALNO. OPET ĆETE BITI , OVOG PUTA NATRĆENI PREVARENI. PONOVO ĆEMO DOŽIVETI 1990. GODINU. FORMIRANJU DOS-A, KOJE ĆE FINANSIRATI SOROŠ. INTERESANTNO,A MOŠDA I NIJE, DA SU #DVERI" KOJE SU SE EKSPONIRALE KAO DESNIČARSKA , NACIONALISTIČKA I PATRIOTSKA PARTIJA, BILE PROTIV ANGLOAMERIČKOG UPLIVA U U INTERESA SRPSKOG INTERSA SADA U SVOJIM REDOVIMA IMAJU OPET NARODNOG IZDAJNIKA, PETOKOLONEŠA KOJA JE AMERIČKI AGENT. MISLIO SAM DA SU ONI JEDINI OSTALI IZVAN TOG IZDAJNIČKOG LUDILA SRBA, ALI, NAŽALOST PREVARIO SAM SE. IZGLEDA DA U SRBIJI NEMA PATRIOTA, SVI SU IZDAJNICI, ZA RAZLIKU OD HRVATA KOJI SU OD NAS PRAVE PATRIOTE, ŠTO JE I POTVRDIO I PREDSEDNIK FUD.SAV. SRBIJE- ĆURKOVIĆ. I TO JE TAČNO. PITAM SE SAMO, DA LI U SRBIJI UOPŠRW IMA VIŠE PRAVIH SRBA.? SAMO OVO VAM JE SRBI, ZADNJA PRILIKA DA SE IZVUČETE IZ SEPTIČKE JAME. NEMATE VELIKOG, SKORO NIKAKVOG IZGLEDA ZA ALTERNATIVU, SVE OSTAJE ISTO - OSTAŠEMO NA KRAJU IPAK ANGLOSAKSONSKI ROBOVI KOJI ČE NAM UZETI I OVO MALO DRĆEVE KOJU IMAMO. POSLE SVEGA PREOSTAJE VAM SAMO KOLEKTIVNI SAMOUBISTVO, AKO IMATE ČASTI.

 2. Nada says:

  Bosko Obradovic iJasmina Vujic,izdajnici?!?!?!?!Velika sramota.Da li je moguce da su se predstavljali kao patriote,putovali u Donbas,u Rusiju?!Kako su mogli previdjeti da Putin,koji ima sve informacije,ne mogu prevariti.Kakvo licemjerstvo i prljavstina.Sta covjek sebi moze dozvoliti za prljavi novac i fotelju.Stojati pred narodom i lagati.Zaista se stidim sto sam covjek.Molim preds.Putina,u ime svih patriota i postenih ljudi,da nam oprosti i da nas zaboravi jer ga nismo zavrijedili.!!!!!!!!

 3. Ljiljana says:

  Dakle izvor je Treca Srbija, odavno poznati izdajnici, nista cudno !!! Nisu li oni u vlasti u Ns, zahvaljujuci koaliciji sa Sns. Sta vise reci !!!

 4. proparović says:

  Ma 'ajte molim vas,ta nemojte nam ka'sti! Naprednjaci direktno izbacuju trećesrbijance da se kao obračunavaju sa Dverima,njih koji još uvek ubiraju plodove od liste koju su izdali. Humanitarnih večeri je bilo dok je i Parović bio deo priče ali to onda nije bio Američki novac već donacija rodoljuba. LICIMUR je taj mali što ojadi Lisje i Informatiku a o KC da ne pričamo...

 5. svetijovan says:

  Lilno sam razocaran u funkcionere DVERI. Prema njima sam gajio simpatije, a kada sam saznao za priokljucenje gospodje Jasnine Vujic vise ne verujem u iskrene namere te stranke. I pitam se zar je moguce da u ovoj Srbiji nema iskrenih patrijota, koji ce se boriti za opstanak ove drzave i ovog napacenog naroda. Zapravo ima nekih manjih stranaka, koje nemaju nekog znacajnog uticaja, i kojima ce biti tesko da se izbore sa svetskim lesinarima i domacim izdajnicima. A najvece zlo je sto broj srba rapidno opada. Razlog tome je, sto se godisnje izvrsi koje legalno, koje iligalno oko 300 ooo abortusa, umre oko 30 000 ljudi, iseli godisnje oko 30 000 hiljada. A sto je najgore mahom iseljavaju mladi reproduktivni ljudi, i Srbija postaje zemlja staraca. Zakljucak je ako ovako nastavimo brzo cemo biti manjina u sopstvenoj drzavi, a mozda da i nestanemo kao drzava i narod. A to i jedte cilj zapadnih lesinara, jer su im srbi trn u oku.

 6. aleksandar says:

  ja upzoravam ljude da su se prodali i da je jedina opcija za Srbiju sa Rusijom Seselj,ne bi Rogozin dzabe dolazio u posetu kod njega,da su dveri njihovi on bi njih posetio ali putina ne mogu da lazu on zna ko mu sta misli zato i podrzava Seselja.

 7. Kaplar says:

  a izvor je " treća Srbija " koja je u koaliciji sa naprednjacima u Novom Sadu ?!! A i da se prikupljaju te donacije ko može da tvrdi da donatori nisu Srbi iz rasejanja ?!!

 8. Dervant says:

  Pocelo " botovanje " .. negde napredni a negde radiklani :D

 9. goran says:

  E ako kaze to Treca Srbija onda je istina sto posto :D Hehe, narucena izjava iz kuhinje SNS-a. vec vidjeno. ne vredi paznje

 10. Veca says:

  Zna se koga Rusi jedino postuju ! https://www.youtube.com/watch?v=BPOOcK1qAFU

 11. Ilija says:

  Dajte ljudi,zar verujete u ovo. Clan sam Dss-a i vecu glupost odavno nisam cuo ,da ce patriotski blok koji se inace zalaze za saradnju sa Rusijom,da finansira kampanju amerika.Molio bih da vise ne pisete ovakvkve neistinite gluposti.

 12. Četnik says:

  Hahaha hvala za ovaj lep vic, ulepšali ste mi dan ovim tekstom.

 13. MK Ultra says:

  Halo, otici u SAD ne znaci sastati se sa zvanicnim prestavnicima ili vladinim saradnicima. Mozda su se sastali sa srpskom dijasporom ili nekim "normalnim", antiglobalistickim organizicijama, a NE NUZENO sa neprijateljima Srbija. Tako da je objavljuje ovu SENZACIJU u cilju rusenja Dveri/DSSa bez uvid u stvari i bez detalja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *