КАНАДА АЛАРМИРАЛА ЦЕО ЗАПАД: Тврде да Руси КРАДУ СЕВЕРНИ ПОЛ!

KANADA ALARMIRALA CEO ZAPAD: Tvrde da Rusi KRADU SEVERNI POL!

21 januara 2019

Osuđujući, novi izveštaj Kanadske obaveštajne službe tvrdi da Rusija polako krade Severni magnetni pol proteklih 20 godina.

U izveštaju od 467 strana se navodi da se Vladimir Putin tajno urotio sa desetinom ruskih milijardera kako bi pomerili zemljin Severni magnetni pol još od 1999. Tada se verovalo da je on nadgledao razvoj ogromnih podzemnih magnetnih objekata u Sibiru, koji su polako privlačili spoljno jezgro planete od tečnog gvožđa poznatog kao jezgro zemlje.Zabrinjavajući izveštaj procenjuje da će Severni pol uskoro biti pozicioniran u ruskoj severnoj teritoriji do 2035.

,,Mi ne znamo zašto Rusija krade magnetni pol iz Kanadskog Arktika”, kaže glasnogovornik Sigurnosne obaveštajne službe i dodaje: ,,ali šta god da je razlog, to može biti opasno za celo čovečanstvo i može da ima ozbiljne posledice na našu trenutnu životnu sredinu”.

Eksperti spekulišu da Rusija možda krade magnetno polje kao taoca u igri moći protiv Zapada.

,,Mi sada strahujemo da Rusija možda namerava da počne da naplaćuje ostatku sveta korišćenje navigacijskog sistema koji se nalazi na Severnom polu, što će im takođe ostaviti odrešene ruke u svim budućim konfliktima”, zaključuje vojni ekspert.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI9 komentara

  • drzavljanstvaraikkonen says:

   hahahaha.....aaaaaaaaaaaaahahahaha, dali citash ovo i verujesh da je to neko normalan napisao, mislim na celu tu obaveshtajnu prcvaru...citam i lijem suze od smeha,

   • Velika Metla says:

    državlj.....,jesi li siguran da ova glupost neće uspeti kod njihovih graDžana? Hoće,budi siguran 101% ! Oni su napravili od tih naroda na zapadu Australija,Kanada,Amerika,Evropa...,takve ddebile da ne poveruješ!

 1. Vojna i ojdesve says:

  Paranoja... Al Ako je istina, svaka im chast... Hehehe

 2. Fedor says:

  jeste, jeste, Rusi su podesili i da Mesec i Sunce svetle iznad Rusije preko 12 h, a ostatak svima ostalima...Bezobrazluk.

 3. raikkonen says:

  aaaaaaaaaaaaahahahahahaha,kradu magnetni pol,pa ovi su za u laza lazarevic i to pod strogim naszorom, i shpricanje svaki dan po tri puta.

 4. ostrogorski says:

  Da. A kad uhlebe Severni pol tamo negde oko Bajkalskog jezera, na red dolazi Južni pol, koji će smestiti pored Severnog, nebi li se u toj dvopolnoj vezi začeo i neki Heramfrodit.

  • rajko says:

   Hahahaha. Jeste, jeste, uvek kad imaju vremena, kad se ne mešaju u izbore u SAD, Rusi kradu severni pol. Ali alavi Rusi neće se zaustaviti kod severnog pola, nego će zinuti da ćape i južni. Pa posle mogu da se bave gajenjem i prodajom malih polića za skupe pare sirotim naivnim zapadnjacima. Oooo, ludila, majko Božja.

   • Velika Metla says:

    Rajko,nema tu burazeru nikakvog ludila,kad znamo da je zapad prihvatio luciferovu "politiku",u kojoj ne postoji ni logika,ni poredak,do golog haosa! Od lucifera ništa drugo ne očekivati do ludila!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *