КАНАДА ПОЧЕЛА ДА ПРЕБАЦУЈЕ ВОЈСКУ У КРАЈИНУ!?

KANADA POČELA DA PREBACUJE VOJSKU U KRAJINU!?

7 decembra 2021

Kanadske trupe i oružje počeli su da pristižu u Ukrajinu.

Nakon što je Kanada izjavila spremnost da pošalje još nekoliko stotina vojnika, lovaca i ratnih brodova u Ukrajinu, saznalo se da je na teritoriju ove zemlje sleteo prvi kanadski vojni teretni avion SS-130J-30.Za nekoliko meseci moglo bi da počne prebacivanje kanadske vojske u ovu zemlju, kao i da se izvrši isporuka naoružanja.

Poznato je da je avion kanadskog vazduhoplovstva sleteo u Lavov, a nekoliko sati kasnije prešao u Rumuniju, gde se, inače, nalazi i grupa kanadskih vojnih lica.

To ne isključuje mogućnost da Kanada već aktivno gradi grupisanje svojih trupa na teritoriji Ukrajine za moguće učešće u neprijateljstvima u Donbasu.

Moguće je da kanadska vojska može biti prebačena na teritoriju Ukrajine kako bi bila raspoređena u vojni kontingent NATO na granici sa Belorusijom, gde se trenutno odigrava migraciona kriza.

Ranije su u Kanadi saopštili da nameravaju da prebace svoje lovce CF-18 i ratne brodove u Ukrajinu kako bi podržali ofanzivu ukrajinske vojske u Donbasu.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Ivana says:

  Pa dobro šta čeka rvatska uvek su bili prvi u I i II svetskom pohodu na Rusiju zapamtili Staljingrad i sad ništa? Ajmo rvti u boj u boj za narod svoj pravac Ukrajina ne se sramotit.

  • RASPUCHIN says:

   Oni su već odavno tamo. Doduše , ne u dovoljnom broju ali imaju gomilu "instruktora".

 2. Gagi says:

  Jesu li upuceni vojni potencijali iz Australije. Nije u redu da se neko izvlaci ako je sastavni deo svetske "krune". Rimska legija mora da bude kompletna i jaka jer je izazov nove kolonizacije ogroman. Kako sve to zvuci jadno i nakaradno. Samo neki dan pre, Rimski Papa se izvinjava pravoslavnim hriscanima a za to vreme njegovi duhovni saplemenici okupljaju svoju legiju protiv istih. Izgleda da je taj orkestar rastimovan, odluke se ocigledno donose iz onih duboko skrivenih Rimskih katakombi. Podzemna vladarska kasta je cvrsto resila da treci put izadje na kolonizatorski popravni ispit. Vrlo je moguce da ce doci do nekog ogranicenog nuklearnog udara, pretpostavljate ko ce posle toga imati najvise posla. Naravno farmacija i njihove fabrike, isto kao i danas.

  • Pravda says:

   Ako se desi da krizari ponovo krenu to ce im biti i poslednje.

 3. History planet says:

  Nećeš se ti vala vratiti živ majke. Okupirali ste glupu Ukrajinu u vašoj mirovnoj misiji i to će njih skupo koštati. Mogu oni tako da vas brane od Rusa decenijama a vi da umirete od gladi a oni samo da vas gledaju, snimaju i zarađuju od prodaje po medijima. A vi ukrajinci kada vidite šta rade nećete moći da ih oterate jer je komičar Zelenski zapečatio vašu sudbinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *