КАО ГРОМ ИЗ ВЕДРА НЕБА – Путин је управо отказао битан догађај, ово се последњи пут десило пре 8 година!

KAO GROM IZ VEDRA NEBA – Putin je upravo otkazao bitan događaj, ovo se poslednji put desilo pre 8 godina!

9 septembra 2020

Tradicionalna godišnja konferencija ruskog predsednika Vladimira Putina na kojoj odgovara na pitanja javnosti neće biti održana ove godine u uobičajenom formatu, ali će neki njeni elementi biti dodati velikoj konferenciji za novinare koja se održava u decembru, izjavio je portparol ruskog Predsedništva Dmitrij Peskov.Ruski predsednik tradicionalno se obraća javnosti na konferenciji „Direktna linija sa Vladimirom Putinom“ na kojoj odgovara na pitanja koja gledaoci postavljaju telefonom, mejlom, pismima ili putem društvenih mreža, prenosi Tas.

Ipak, naveo je Dmitrij Peskov, predsednik je proteklih meseci direktno odgovarao na pitanja, zbog čega bi održavanje konferencije bilo suvišno.

„Zato ćemo neke elemente ‘Direktne linije’ koji omogućavaju predsedniku da dobije povratne informacije građana različitih regiona, dodati u godišnju konferenciju u decembru“, rekao je Peskov.

Prvi put Putin je odgovarao na pitanja u „Direktnoj liniji“ 2001. godine, od kada se ta konferencija održava stalno, a jedino nije bila 2004. i 2012. godine.

Poslednji put održana je u junu 2019. godine, dok je najduža konferencija bila 2013. kada je trajala četiri sata i 47 minuta.

KOMENTARI2 komentara

  1. petrovgrad says:

    Mi moramo pomoći Rusiji, ona se nalazi pod velikim pritiscima zapada. Toliko se osilio zapad i njegovi sateliti da Rusiji uvode sankcije Crna Gora, Litvanija, Estonija, Hrvatska Litvija, a za Nemce i Francuze da ne pričamo. Nemci im uleću ovionom u Moskvu i kupe Navaljina i odvode u Berlin. Poruka je jasna, da se vidi koliko je jaka i odlučna Rusija, Ukrajinska služba bezbednosti upada na teritoriju Ruske Federacije, srećom neuspešno i kidnapuje ljude. Koja drskost. Putin besan, Zaharova oštra na rečim generali ljiti, Lavrov i Paskov im sve sasuli u brke. To je majka Rusija ovih dana

  2. milorad3 says:

    petrovgrad mi im pomažemo, ali ako misliš da srpska armija nešto tu značajno može da učini u DIREKTNOJ EKSPOZICJI tu grešiš a to i rusi sasvim dobro znaju.Vidiš, LAUFER (u šahu) može da bude vrlo značajna figura ako se nekim slučajem uspešno sačuva do završnice a završnica će biti mnogo brža nego što se misli sem ako neko ne izgubi živce zato što gubi i poruši figure,ali u normalnom toku ove svetske krize biće POLITIČKA ZAVRŠNICA a pošto je jasno da će ići normalnim tokom u toj završnici srbija će imati vrlo značajnu ulogu.Misli ti šta hoćeš ali ako ne lansiraju previše nuklearnih glava tako će biti.ZLA krv je proključala na zapadu i mora nekako da se ispusti,imaju rusi metode i sredstva da ih spuste na zemlju a i tamo ima dovoljno realnih ljudi samo što od diktatorskih birokratskih režima koji su ZASELI tamo na vlasti ne mogu da dobiju politički prostor, za sada.Pogledaj EU birokratiju i njihove "komesare"!!? i biće ti jasno koja bulumenta slabića i prikrivenih lopova hoće da vlada beskonačno.Došao im je kraj bre i samo ih treba sprečiti da izazovu veliki rat u kome misle da se izgube sa plenom i pobegnu od kazne a to je sasvim izvodljivo i realno.NIŠTA NIJE ONAKO KAKO IZGLEDA PA NI SRBIJA NIJE ONO ŠTO VEĆINA SRBA MISLI O NJOJ, NEMAJU SRBI POJMA ŠTA JE SRBIJA I UGLAVNOM VEĆINA ŽIVI U TOM NEZNANJU, A I NE TREBA IM TO DOVOLJNOI JE DA SU TU GDE JESU,IMA KO TO RADI.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *