Kapiten Bekištaša pobedu protiv Partizana posvetio Aliji Izetbegoviću (VIDEO)

Kapiten Bekištaša pobedu protiv Partizana posvetio Aliji Izetbegoviću (VIDEO)

24 oktobra 2014

bekistas36654756758678Bešiktaš je pobedio Partizan u Beogradu (0:4) u okviru Liga Evrope, a posle susreta su za jednu televiziju iz Turske izjave dali trener Bešiktaša Slaven Bilić, kao i golman i kapiten turskog kluba, Tolga Zengin.

Prema pisanju portala iz BiH “Avaz.ba” Tolga Zengin je rekao da pobedu posvećuje Aliji Izetbegoviću, bivšem članu Predsedništa Bosne i Hercegovine, čija je godišnjica smrti bila pre nekoliko dana.

„Vremenski uslovi nisu bili dobri. Nije se znalo da li će se meč igrati ili ne, ali mi smo bili spremni za igru. Godišnjica smrti Alije Izetbegovića bila je pre četiri dana. Rešili smo da ga se setimo. Ova pobeda je sećanje na njega. Utakmica je bila dobra. Svi su bili dobronamerni jedni prema drugima, rekao je Tolga Zengin.

http://www.youtube.com/watch?v=8HUM4YtHsnY

KOMENTARI4 komentara

 1. Za Srbiju says:

  Hebo ti on mater!

 2. Rade Bukarar says:

  dobro si se setio otidji mu u sto brze posetu

 3. bogoje says:

  Konstantinopolj ce biti hriscanski .Uskoro i opet a alija se na popisu 61ve izjasnio kao Srbin muhamedanske vere a ako stemu hteli ugoditi prenesite mu rezultat direktno-u palu bagro.

 4. Micko says:

  Mislio sam Bilicu da se bavis sportom, ali prevario sam se. Hajduk je to nekada casno radio. Ali vidim da se ipak svijet ne dijeli na sportiste, politicare, hajdukovce (i sam san nekad navija za nji`) ili partizanovce, nego, Slavene, samo na dobre i lose. Vrime (vrijeme) ce ti kazat na kakoj si bia strani!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *