KARAMARKO: Sklonio bih bistu zločinca Tita

KARAMARKO: Sklonio bih bistu zločinca Tita

28 juna 2014

Karamarko-u-osmoj-izbornoj-jedinici_ca_largeZa razliku od Ive Josipovića ja bih, da sam predsednik Hrvatske, izbacio sa Pantovčaka bistu zločinca Josipa Broza Tita”, rekao je šef hrvatske opozicije Tomislav Karamarko. To je bio odgovor Josipoviću koji je nedavno rekao da je Titovu bistu u kancelariji hrvatskog predsednika postavio Franjo Tuđman, a da se zadržala i u mandatu Stipe Mesića i sadašnjeg predsednika.

Tito je vođa antifašista, ali i zločinac koji je zapovedio ubistva stotina hiljada ljudi nakon 1945. godine”, tvrdi Karamarko. Kritikovao je i Josipovića da u svom mandatu nije ništa uradio, ni ostavio trag. ”Oko bitnih stvari za malog čoveka on ćuti, a nije kritičan ni prema SDP-u”.

Poslednje ankete pokazuju veliko prednost HDZ-a i njegovih partnera ispred SDP-a, a ulaskom Kolinde Grabar Kitarović u predsedničku trku vruća jesen čeka i hrvatskog predsednika Ivu Josipovića, kojeg i dalje najveći broj građana Hrvatske smatra najpozitivnijim političarom.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Za Srbiju says:

    Koliko je Tito uradio za hrvate, trebali bi da mu postave spomenik u svakoj ulici po svim gradovima. Ali istorijska realnost i činjenice njih ne interesuju. Oni pišu i govore kako im se dopada, praveći od svog ništavila "nešto". Šizofrena nacija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *