КАРЛ БИЛТ призива крв!

KARL BILT priziva krv!

28 aprila 2017

Novi predsednik makedonskog Sobranja Talat Džaferi izjavio je da će „biti posledica“ zbog onoga što se protekle noći dešavalo u Skoplju.

– Ovo je teška situacija i događaji od sinoć će sigurno imati svoje reperkusije. Ipak, verujem da će sada sve leći na svoje mesto. Albanski poslanici su dobro, mi smo odmah evakuisani i nismo u opasnosti – rekao je Džaferi za „Zeri“.

Kako prenosi prištinska „Koha“, Džaferi je rekao i da su „pučisti oni koji su dugo uzurpirali institucije“.

Da će sve „leći na svoje“ smatra i bivši švedski premijer i diplomata Karl Bilt, ali pod uslovom da Evropska unija reaguje i stupi u kontakt sa Džaferijem.

– EU bi trebalo da bude brza i odlučna u priznavanju i uspostavljanju kontakta sa novim predsedavajućim makedonske skupštine Džaferijem – naveo je kopredsedavajući Evropskog saveta za međunarodne odnose.

KOMENTARI2 komentara

  1. Jovan says:

    Bilt je jedan od najgorih mrzitelja Pravislavlja, Srba i Rusa. To je javno rekao jer se protive Svetskom fasitickom poretku pod NATO teroristima.

  2. Igor says:

    Karl Bild je najveci satanista i olos u Svedskoj dinastiji. On je ubio sa svojim masonsko -satanistickim oligarhijom Olofa Palmea. Mnogo opasan covek ali samo na jeziku. On nema muda da se nikom suprostavi sam ,vec samo uz pomoc NATA. Dukela Svedska.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *