KATASTROFA U ITALIJI!

KATASTROFA U ITALIJI!

18 октобра 2020

U Italiji je u poslednja 24 sata registrovano rekordnih 10.925 novih slučajeva korona virusa, a preminulo je 47 pacijenata, saopštilo je danas ministarstvo zdravlja.

Ovo je drugi dan zaredom da se beleži najveći dnevni porast broja novozaraženih od početka pandemije.

Italija je u prvom talasu epidemije proletos bila najteže pogođena zemlja u Evropu a po broju žrtava je sa 36.427 preminulih na drugom mestu posle Velike Britanije, prenosi Rojters.

KOMENTARI5 коментара

 1. Риста says:

  Ма добро, лажу да је то корона, него је дођла ко поручена или ко планирана сезона прелада, грипа и грозница заједно али више није битно. Сви медији, лекари и прецедници света једу из једниг валога, а како они држе под својом командом судове, милицајце и војнике, онда ће ускоро сви морати и да носе маске и да се клањају новој ЊЕ Корони Неузастивљој. Нова нацистичка религија. Веруј и бићеш ...заражен! Али, питам се нешто друго. У Италији су били и кинески и руски тимови и спашавали Италију? И нису је нимало спасили. Мислим да је то оно - не можеш спречити некога да убије ако је решен и да погине. Тако нешто и са Италијом, мада лажу ко керови. Чудо једно да Италијани имају толико матораца да крепавају и толико грипе да убија маторце. Плодна нека земља.

 2. persida says:

  Laz na laz, i tako u nedogled.

 3. Cp6a says:

  Ма сви само лажу. Толико испаде да има лажи, да и ово што видимо око себе је све лаж. Ми заправо живимо у матриксу и још имамо пупчану врпцу. Чудно се друштво овде окупља, аууу! Радите и мислите људи шта год хоћете. То је ваше право и ништа ником не замерам, само се малко јавно чудим и ништа више. И не могу да се начудим.

 4. Риста says:

  Баш ме занима шта то појединци виде око себе? Пандемију? Где је видите? У медијима, на маскама, у обавештењима да су болнице пуне коронисаних људи, да умиру сваки дан...? Па то нико није видео. Чак ни они који раде у болницама нису видели памдемију, али им наређено да је сваки пацијент пандемија и они сада то виде. Заједно са чудним људима који све то верују као у религију. Сто пута сам подвукао "СИСТЕМ". То значи ми ћемо и даље тврдити, радити и заводити мере као да јесте, а људима остаје само да се усеравају од страха шта ће бити ако сутра добију привремено отказ и не могу да исхране своје породице? То се зове масовно испирање мозгова. Присилно, савремено гебелсовско...Интересантне су Србе. Гарант су викали децениама "мени нико неће мозак испрати и убедити ме у нешто што не постоји!". Е, али психологија је чудна играчка. Током времена, гебелс модератори света су осмислили метод како да убеде неверне Томе. Ето, Србо. Тебе су убедили али ипак нису све. И не окупљају се овде чудни људи, него им тамо на другим местима где ти радо идеш, не дозвољавају ни реч да кажу. Тамо царују Србе испраних мозгова и њима је све дозвољено. Све док су "убеђени". А ако понекад лану коју против, ома их санкционишу и забране да причају. Јел тако Србо? Мала разлика у схватању. Мала али...То се зове цензура, усмеравање, испирање мозгова...Није важно јесам ли ја потпуно у праву, али све говори да јесам. Видећемо. Сигурно је само једно. Пандемија заиста не постоји. Створио је "систем" ма шта он био. Лечи људе осакаћивањем. Ускоро спаљивање вештица. Као да је "систем створен на Западу. То је њихов обичај, мислим то спаљивање вештица. И немо се узбуђујеш. Места где се сме нешто супротно изјавизи је све мање. Систем је победио и полако затвара круг анаконде. Ускоро ћемо и ми бити цензурисани или извргнути масовном нападу Срба. Углавном, за сада не сметамо систему јер смо јавно минорни, али ако засметамо, нећемо дуго. Систем је победио и пандемија има отворен пут. На твоју срећу а на несрећу народа Света. Нароћито на штету Србије. Србија је поробљена и претворена у ударну корона лабораторију. Систем неће заплакати за Србијом и ако је нестане. А разне Србе иКонови управо раде на уништавању Срба и Србије. Да, Србија је специјална лабораторија. И за уранијум и за кластер бомбе и за исељавања и за покрштавања и за отимање територије и нажалост - И ЗА КОРОНА "ПАНДЕМИЈУ"!

 5. Cp6a says:

  Ено и Кима су гуштери убедили за корону. Дуго се одупирао окупацији. Сад од 25 мелеона његових Корејанаца, 30 мелеона мора да носи маске и кад спава, и кад се секса, и кад се купа и гњура. Претили су му поновним геноцидом, ракетама, санкцијама, да се одрекне нуклеарног оружја, а он се на то само смејао. Е сад, колико велика и ужасавајућа је морала да буде гуштерска претња, да га натера да уведе корона религију у своју земљу? Много моћни ти гуштери, што живе у катакомбама испод Тихог океана и оданде управљају светом. Куку, тешко онда нама!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u